Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Egyirányú forgalmi rend kivitelezési munkálatok miatt
A csatornahálózati üzem munkatársai a mai nap reggel 8.00 órától elkezdték a Komlóssy u. 60. sz. ingatlan szennyvíz csatorna bekötésének kivitelezési munkálatait.
teljes hír
Közlemény! - Javítási munkálatok a Nyírábrány-i vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Nyírábrány településen 2021.március 04-én, csütörtökön 10:00 - 14:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték javítása, csomópont építése miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. október 20.-án kedden előreláthatólag 09.00 órától-13.00 óráig vízvezeték javítása, csomópont építése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel: Hámfa u., Hámfa köz, Kantár u. 
teljes hír
Közlemény! Gerincvezeték javítás a Maróthi György utcán
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű munkatársai a Maróthi György utcai NA 200-as AC gerincvezetéken tervezett javítást végez a mai napon, emiatt az említett utcát teljes hosszában zárni kellett a munkálat megkezdéséhez.
teljes hír
Közlemény! - Javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Aradványpuszta és Tamásipuszta településeken 2021.február 25 és 26-án, csütörtökön és pénteken 9,00 - 12,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településeken nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Tájékoztatás! - Javítási munkálatok Biharkeresztes vízműtelepén
A Debreceni Vízmű Zrt. Biharkeresztes településen 2021. március 22-én hétfőn 10:00 - 11:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen.
teljes hír
Vízhálózati hibaelhárítás a Szent Anna utcán
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy vízhálózati hibaelhárítás zajlik a Szent Anna utcán. Kollégiáink a 17. sz. előtti parkolósávban dolgoznak.
teljes hír
Közlemény! Vízhiány tapasztalható a Kassai út és a Szigligeti u. közötti szakaszán
Vízhiány tapasztalható a Kassai út (pontosabban a Kassai út és a Köztemető sarka) és a Szigligeti u. közötti szakaszán 10:00 és 15:00 óra között.
teljes hír
A vízhálózat zavartalan üzemeltetése fontos a járvány idején
Vízhálózati csőtörés javítás a Kassai út - Baksay utca kereszteződésben.
teljes hír
Tájékoztatás! Javítási munka indul Nyírgelse település ivóvíz hálózatán
Tájékoztatjuk Nyírgelse település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. március 23-án (kedd) 8.00-12.00 óra között.
teljes hír