Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztató! A Rakovszky Dániel utcában fedlap javítási munkálatok zajlanak május 13-tól
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2022.május. 13-tól kezdődően Debrecenben a Rakovszky D. u. 46. szám előtt lévő nagyméretű fedlap javítását végzi.
teljes hír
Felhívás! Július 28-tól a Füredi út - Egyetem sugárút kereszteződésében a tárgyi szennyvíz gyűjtővezeték hibaelhárítása zajlik
A Debreceni Vízmű Zrt. 2021.07.28-tól kezdődően, a 33. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán, a Füredi út - Egyetem sugárút kereszteződésében a tárgyi szennyvíz gyűjtővezeték hibaelhárítását végzi.
teljes hír
Közlemény! - Balmazújvárosi telephelyen javítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. Balmazújvárosi úti telephelyén 2021.február 11-én, csütörtökön javítási munkálatokat végez, mely a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmeneti zavarosodásával járhat.
teljes hír
Tájékoztatás! Füzesabonyi vasútvonal átépítése miatti vízhiány
A Debreceni Vízmű értesíti a felhasználóit, hogy a Debrecen Északnyugati Gazdasági Övezet kialakítás, Debrecen-Füzesabony vasútvonal átépítés tárgyú projekt keretén belül munkatársaink az átépülő vízvezeték szakaszok élőre kötését, csomópont átépítését végzik, ezért február 13-án (szombaton) reggel 08:00-tól 16:00-ig a vízszolgáltatás a felsorolt utcákban szünetelni fog. 
teljes hír
Tájékoztatás! Zavaros lehet a víz a Balmazújvárosi út környékén
2021. február 04-én, csütörtökön a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmenetileg zavaros lehet.
teljes hír
Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható
2021.01.08.-án, 07:27 perckor bejelentés érkezett Vízhálózati Üzemhez, miszerint a Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír
Közlemény! Mikepércs településen javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2021.április 21-én, szerdán 9,00 és 10,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Tájékoztatás! A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik
2021.04.07–től kezdődően a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik.
teljes hír
Felhívás! Az Apafi utca-Táncsics Mihály utca sarkán hibaelhárítás zajlik
2021.03.30.-án 01:50 perckor érkezett a bejelentés, hogy az Apafi utca-Táncsics M. utca sarkán, az úttesten, ömlik a víz. Az ügyeletes szerelő a helyszínre érkezve a körzet zárását megkezdte.
teljes hír
Közlemény! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak III. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. 2020.12.15-én reggel 8.00-tól megkezdi a "Konzervgyári főgyűjtő" rekonstrukciós munkáinak III. ütemét a Szávay Gy. u. - Török utca közötti szakaszon. 
teljes hír