Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Debrecen, Széchenyi utcán vízhiány várható szeptember 15-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. szeptember 15-én (csütörtök) előreláthatólag: 08:30 órától-14:30 óráig Csomópont átépítés miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel: Debrecen, Széchenyi utcán (Kürtös utcától a Küküllő utcáig)
teljes hír
Tájékoztatás! Hajdúszoboszló, Szurmai utcán vízhiány várható szeptember 14-én
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt felhasználóit, hogy ivóvízbekötés miatt előre láthatólag 2022. szeptember 14.-én 8:00–11:00 óráig Hajdúszoboszló, Szurmai u. 2-6. és 1-7 számig, a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás! Debrecen, Zelemér utcában vízhiány várható szeptember 8-án
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. szeptember 08.-án (csütörtökön) előreláthatólag: 09:00 órától-13:00 óráig ivóvízbekötés miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel: Debrecen, Zelemér utcán
teljes hír
Tájékoztatás! Hencida településén vízhiány várható szeptember 8-án
Tájékoztatjuk Hencida település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hencida vízhálózatán javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. szeptember 08.-tól (csütörtök)- szeptember 09.-ig (péntek) munkanapokon 9:00 - 14:00-között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Nyereményjáték! Váltson e-számlára! Intézze ügyeit online!
Felejtse el a papír alapú számlát, válassza a biztonságos, érintésmentes, praktikus, díjmentes környezetbarát e-számlát! Az E-SZÁMLA használója védi környezetét, hozzájárul az ivóvízkészlet tisztaságának megőrzéséhez is!
teljes hír
Tájékoztató! Nyírmihálydi településén vízhiány várható szeptember 6-án
Tájékoztatjuk Nyírmihálydi település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírmihálydi vízhálózatán munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. szeptember 06-án (kedd) 09.00-15.00 óra között A munkavégzés időtartama alatt a településen teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Értesítés! A Kishegyesi úton, a Pósa utca és a Harsona utca között vízhiány várható szeptember 1-2. között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. szeptember 01-02.-én (csütörtök-péntek) előreláthatólag 09:00 órától-15:00 óráig gerincvezeték rekonstrukció miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Kishegyesi úton, és a Pósa utca – Harsona utca között.
teljes hír
Vízügyekről kaptak tájékoztatást Debrecen önkormányzati képviselői - dehir.hu
A tájékoztatót Gorján Ferenc, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója tartotta, aki előadásában hangsúlyozta, hogy a városi vízellátás két lábon áll, egyrészt a vízfelszín alatti vízbázisból, másrészt a TRV Zrt.-vel kötött szerződés alapján a Keleti-főcsatornából származó felszíni vízkészletből.
teljes hír
Tájékoztató! Kismarja településén vízhiány várható szeptember 1-jén
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022. szeptember 1. (CSÜTÖRTÖK) 9:00-től 14:00-ig. A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Hencida településén vízhiány várható augusztus 31-én
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022.augusztus 31. (SZERDA) 9:00-től 14:00-ig. A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír