Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! - Vízvezeték csomópontok felújítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. május 08.-án pénteken előreláthatólag 09.00 órától-12.00 óráig vízvezeték csomópontok felújítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel: Szabó Kálmán u. páratlan oldala 37.-65. számig.
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. augusztus 17.-én, hétfőn előreláthatólag: 09:00 órától-12:00 óráig ivóvíz gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel: István út – Déli sor sarkától a Vértesi út vasúti átkelőig.
teljes hír
Értesítés! - Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken a vízszolgáltatás szünetel
Értesítjük a Debrecen Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken élő Fogyasztóinkat, hogy 2020. január 23.-án, előreláthatóan 9 óra és 15 óra között a vízszolgáltatás szünetel a településrészek vízszolgáltatását biztosító Keleti - Főcsatorna Vízműben tervezett karbantartási munkája miatt, amit a Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. végez.
teljes hír
Értesítés! - A hideg vizes mellékmérő cseréje szünetel
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatásként közöljük, hogy a koronavírus járvány miatt, Debrecen város közigazgatási területén 2020. március 17-től (kedd) a következő értesítésig a hideg vizes mellékmérő cseréje szünetel.
teljes hír
Értesítés! - Rendelkezés uszodák, fürdők bezárásáról
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Debrecen Megyei Jogú Város vezetése a koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések között rendelkezett az uszodák, fürdők bezárásáról is.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték javítása miatt a hidegvíz vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. október 20.-án kedden előreláthatólag 09.00 órától-14.00 óráig vízvezeték javítása miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel: Futó utcán.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték javítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. október 13.-án kedden előreláthatólag 09:00 órától - 14:00 óráig Vízvezeték javítása, cseréje miatt a hideg és meleg vízszolgáltatás szünetel: Domokos Lajos u. 1.-15. számig.
teljes hír