Hírek

Hírek szűrése
Betemetésre került a tátongó lyuk a Rakovszky utcán!
Betemetésre került a tátongó lyuk a Rakovszky utcán! Folyamatosan zajlik a Rakovszky utca érintett útszakaszának helyreállítása, megtörtént a komoly esőzések miatt szükséges talaj cseréje is.
teljes hír
Értesítés! Vízkimaradás várható a Postakert utca 1-17. és 2-16.szám között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023 Január 24-én (kedd) előreláthatólag: 09.00 órától-11.00 óráig Víz bekötővezeték építés miatt a vízszolgáltatás szünetel: Debrecen, Postakert u. 1-17 és a 2-16. szám között.(Külsővásártér és a Zelemér utcáig eső szakaszán)
teljes hír
Értesítés! Csőtörés a Péterfia utcán
Debrecen, Péterfia u. - Thaly Kálmán u. kereszteződésében erős vízfolyás volt tapasztalható. A Debrecen Vízmű Zrt. kollégái lezárták a körzetet és elkezdődött a hiba elhárítása.
teljes hír
Értesítés! Vízelfolyás és útrepedés nehezíti a közlekedést a Rakovszky Dániel utcán
Egy lakossági bejelentés miatt vonultak ki csütörtök reggel a Debreceni Vízmű szakemberei, akik megkezdték a hiba feltárását. A Rakovszky utca Árpád tér irányába haladó két forgalmi sávot lezárták, a szembejövő sávra terelték át a forgalmat.
teljes hír
Esti közelkép a Catl akkumulátorral gyár Debrecenbe telepítéséről
Gorján Ferenc a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója reflektált a Dehir tévécsatorna Esti Közelkép műsorában a Catl akkumulátor gyár Debrecenbe telepítésével kapcsolatos kérdésekre-Debrecen vízellátásának szemszögéből. 
teljes hír
Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható
2021.01.08.-án, 07:27 perckor bejelentés érkezett Vízhálózati Üzemhez, miszerint a Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír
Értesítés! A Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás egyes helyeken szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 08-án (csütörtökön) előreláthatólag 08.30 órától-18.30 óráig a Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás az alábbi helyeken szünetel:
teljes hír
Felhívás! Az Apafi utca-Táncsics Mihály utca sarkán hibaelhárítás zajlik
2021.03.30.-án 01:50 perckor érkezett a bejelentés, hogy az Apafi utca-Táncsics M. utca sarkán, az úttesten, ömlik a víz. Az ügyeletes szerelő a helyszínre érkezve a körzet zárását megkezdte.
teljes hír
Tájékoztatás! Csomópont átépítés miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. március 29-én (hétfőn) előreláthatólag 08.30 órától-13.00 óráig vízvezeték kiváltása, csomópont átépítés miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel: Nyíl utcától – Gvadányi utcáig, Hadházi u. 2.-48. számig, Hadházi u. 1.-51. számig
teljes hír
Újabb környezetkímélő magyar találmány
Egy magyar innovációnak köszönhetően akár 25 százalékkal is csökkenhet a szennyvíztisztítás során a szén-dioxid-kibocsátás – tudta meg lapunk.
teljes hír