Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Szentpéterszeg településén vízhiány várható november 11-én
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. november 11-én (csütörtök) 09.00-13.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
A hideg veszélyezteti a vízmérők és -csövek épségét. A Debreceni Vízmű Zrt. a kisokosként szolgáló közleményében segítséget nyújt mindenkinek a fagykárok megelőzéséhez. Időt, bosszúságot, az elfolyt víz árát, egy esetleges kiszállás díját, az új vízmérő árát, sőt, a felújítást, illetve a vízmérő hitelesítésének költségét is megspórolhatjuk így.
Tájékoztatás! Vízhiány várható Sáránd településén november 2-5. között
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Sáránd településen hálózatmosatási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2021. november 02.-től (kedd) - november 05-ig. (péntek) munkanapokon 09:00-15:00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány előfordulhat.
teljes hír
Közlemény! Kötelező a szájmaszk viselése november 2-től az információs irodákban
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a koronavírusos esetek számának jelentős növekedése miatt 2021. november 02-től ismételten kötelezővé tesszük információs irodáinkban a szájat és orrot eltakaró maszk használatát, illetve a zárt térben bent tartózkodók számát is maximalizáljuk. A megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Közlemény! November 2-től kötelező a maszk viselése az ügyfélfogadó térben
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a koronavírusos esetek számának jelentős növekedése miatt 2021. november 02.-tól ismételten kötelezővé tesszük az ügyfélfogadó térben a szájat és orrot eltakaró maszk használatát, illetve a zárt térben bent tartózkodók számát is maximalizáljuk. Az ügyféltérben tartózkodók száma max 8 fő. A megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Tájékoztatás! A vámospércsi információs iroda nyitva tartása szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Vámospércsi információs irodánk nyitva tartása 2021.11.02.-án és 2021.11.09.-én áramszünet miatt szünetel.
teljes hír
Értesítés! Vízhiány várható a Tokaji és Óiskola utcákon október 27-28. között
Tisztelt Fogyasztóink! Értesítjük Önöket, hogy munkatársaink Debrecen-Józsa, Ezerjó utcai ivóvíz gerincvezeték építési munkáit végzik, emiatt a Tokaji utcán 2021. október 27-én (szerda) 9 órától - 12 óráig illetve az Óiskola utcán, 2021. október 28-án (csütörtök) 9 órától - 12 óráig a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír

Ha megérkezik az ősz és vele együtt a hideg idő, akkor szükséges a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítése. Kisfilmünkben praktikákat és tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan tehetjük meg ezt.

Értesítés! Vízhiány várható az Erzsébet utcán október 25-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. október 25-én (hétfőn) előreláthatólag: 09.00 órától-14.00 óráig vízvezeték csomópont rákötés miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel: Debrecen, Erzsébet utca: 23. sz. - 39. számig és a 38. sz. - 54. számig.
teljes hír
Tájékoztatás! A Kishatár utcán tűzcsap elhelyezése miatt vízhiány várható október 26-án
Tisztelt Felhasználóink! Értesítjük Önöket, hogy munkatársaink a Kishatár u. 17261/27 hrsz. tűzcsap elhelyezés építés munkáit végzik, ezért 2021. október 26-án (kedd) 9  órától - 12 óráig előreláthatólag a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír