Hírek

Hírek szűrése
TÁJÉKOZTATÓ AZ IVÓVÍZMINŐSÉG-JAVÍTÓ BERUHÁZÁSRÓL MONOSTORPÁLYIN
Tájékoztatjuk Monostorpályi település Felhasználóit, hogy 2023.10.16.-tól kezdetét veszi az - Európai Unió által támogatott - ivóvízminőség-javító beruházás keretében a Monostorpályi vízműtelepen a teljes vízműtelep felújítása a minőségi ivóvízszolgáltatás biztosítása érdekében, amely előrleáthatóan – 2024. április 25-ig tart.
teljes hír
Kezdetét vette az ivóvízminőség-javító beruházás Komádiban és Magyarhomorogon
Komádi és Magyarhomorog települések közös társulást alkotva pályázatot nyújtottak be ivóvízminőség-javító fejlesztésre, amelyre 574 millió forintot meghaladó támogatást nyertek el az Európai Unió Kohéziós Alapjától.
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munka indul Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. július 31-én (péntek) 8:30-14:30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munka indul Létavértes település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Létavértes település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. június 12-én (péntek) 8.30-14.30 óra között a Debreceni Vízmű Zrt. Létavértesen új ivóvíz gerincvezeték építési munkálatait végzi az Lehel utcában.
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munkák indulnak Monostorpályi település víziközmű hálózatán
 Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. február 04-től (kedd) – 2020. február 06-ig (csütörtök) munkanapokon 08.30-14.30 óra között  a Debreceni Vízmű Zrt Monostorpályi több útkereszteződésben a vízhálózati szakaszoló tolózárak cseréjét, új tolózárak beépítését és a csomópontok rekonstrukciós munkálatait végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munka indul Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír