Hírek - Debreceni Vízmű Zrt.

Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos településen hálózatmosatási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. november 23-tól (szerda) - december 9-ig (péntek), munkanapokon 09:00-15:00 óra között 

A Debreceni Vízmű Zrt. elvégezte Nyírlugos településen a mosatási csomópontok kialakítása munkálatait. A csomópontok kialakítása eredményeként lehetővé vált az ivóvízhálózat szivacsos csőtisztításának elvégzése. A beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

A tisztítással érintett körzetekben esetenként kisebb nyomásingadozás, szakaszos vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat.
Kérjük Tisztelt Felhasználókat, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek.

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Hibabejelentés telefonszáma: +36(52)513536 , +36(52)534510 (0-24 órás)
E-mail címe: @

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.