Pródi piknik

A Debreceni Vízmű Zrt. hagyományos, vállalati napja az ismert járványügyi helyzet miatt az idén sajnos elmarad. Ugyanakkor, sikeresen lebonyolították a méltán népszerű Horgászversenyt a Szakszervezet és a társaság vezetőségének jóvoltából a Pródi horgásztavak festői környezetében. Szeptember 5-én, korán reggel, mintegy harmincnégy elszánt versenyző gyülekezett a napsütötte tisztáson;

az eligazítás és sorsolás után pedig kezdetét vette a halak által kevésbé preferált nemes vetélkedés. Olajos István főszervező versenyzőtől versenyzőig száguldva mérlegelt és összesített, s délutánra a következő végeredményt hirdette ki:

1. helyezett: Mázló Zoltán (69 kg. 10dkg)
2. helyezett: Barna Attila (60 kg.)
3. helyezett: Rácz László (55 kg. 45 dkg)

A három dobogós értékes horgász relikviákat (horgászbot, orsó) és elismerő oklevelet és érmet vehetett át. A legnagyobb tavi szörnyet egyébként a szintén oklevéllel elismert kollégánk, Vígh József emelte ki (10 kg. 45 dkg), míg a legkisebb egyedet (1 kg 10 dkg) Ecsedi Árpád nem vitte haza. A verseny végeztével ugyanis a kifogott kilencvennégy darab halat (566 kg. 40 dkg) a catch and release sportfilozófia jegyében visszaengedték a habok közé, a helyszínen bámészkodó catch and filézz ideológia híveinek legnagyobb örömére. A résztvevők ez úton is köszönetüket fejezik ki a Szakszervezet és a Debreceni Vízmű Zrt. Vezetőségének a rendezvény lebonyolításához szükséges jóváhagyó és anyagi támogatásért.

Mázló Zoltán - 1. helyezett
Barna Attila - 2. helyezett
Rácz László - 3. helyezett
Vígh József - a legnagyobb hal gazdája
Mázló Zoltán
Hajnali eligazítás
Pirkadat