POSZTUMUSZ VÍZ VILÁGNAPI EMLÉKÉREM átadás

A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapja alkalmából 2023. március 22-én szervezett díjátadó ünnepségen a víziközmű ágazatban végzett kiemelkedően eredményesen végzett munkáért szakmai elismeréseket adott át.
A Debreceni Vízmű Zrt. kollektívája örömmel értesült arról, hogy a Magyar Víziközmű Szövetség Elnöksége Ujlaki Pétert, a Debreceni Vízmű Zrt. egykori hidrogeológusát „POSZTUMUSZ VÍZ VILÁGNAPI EMLÉKÉREM” kitüntetésben részesítette a jeles esemény alkalmából. 

Posztumusz kitüntették Ujlaki Pétert, a Debreceni Vízmű Zrt. egykori hidrogeológusát

A rangos elismerést Ujlaki Péter fia, Ujlaki Tamás vette át.  
Ujlaki Péter a Debreceni Vízmű Zrt. volt hidrogeológusa, aki 1987-ben kezdte vízműves pályafutását Társaságunknál. Több mint 3 évtizeden át végzett magas színvonalú szakmai munkája alapozta meg a több százezer ember egészséges ivóvizet biztosító vízbázisaink védelmét, szakmai érdekeink hathatós képviseletét.

Egyetemi tanulmányi során szerzett ismereteit a munkával eltöltött évek során folyamatosan bővítette. Munkahelyi feladatainak elvégzésén túl számos tudományos konferencián tartott előadása és publikációja bizonyította felkészültségét.  
A gyorsan múló hétköznapok feladatainak sodrásban megható, de mégis jó érzés volt megállni és Péterre emlékezni, aki közel egy éve már nem lehet velünk.

Hiányát ma is érezzük.