Kitüntetés! Olajos István ,,Elismerő Oklevél" kitüntetésben részesült

A Vízközművek Napja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. víztermelési üzemvezetője, Olajos István, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült.

Kollégánk 1999 óta áll munkaviszonyban a Debreceni Vízmű Zrt-nél. Négy évig a víztermelő üzem karbantartójaként tevékenykedett. 6 évig csatornahálózat vizsgáló munkakört is ellátott, majd 2009-ben visszatért a II. sz. víztermelő üzemhez karbantartóként, ahol aktívan részt vett a víztermelő telepek automatizálását célzó beruházásokban.

2011-ben karbantartási csoportvezetői kinevezést kapott; 2021 óta víztermelési üzemvezető.

2012-ben víztechnológus, 2013-ban szennyvíztechnológus képesítést szerzett, amely jellemzi sokoldalú érdeklődését.

Munkájában rendkívül elhivatott, pontos, megbízható és következetes.

Következetes szigorával együtt a munkatársai megbecsülik, támogatják. Igazi csapatépítő vezető. Önállóan is kitűnő munkát végez, de csoportban ez a képessége megsokszorozódik. Az új technikai megoldások érdeklik, lehetőség szerint igyekszik azokat a hétköznapok során hasznosítani.

Az oklevél átadására az Országos Víziközmű Konferencia első napján került sor Egerben.

A kitüntetéshez Társaságunk munkatársai nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!