Kitüntetés! Németh Gyula Józsefné „Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült

A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Németh Gyula Józsefnének, a Debreceni Vízmű Zrt. Vezérigazgatói Titkárság titkárnőjének.

Az idén is számos szakember vehette át az Oklevelet, amelyet Kurdi Viktor, a MaVíz elnöke és Nagy Edit, a MaVíz főtitkára adtak át. Munkatársunk, Németh Gyula Józsefné is ebben az elismerésben részesült.

Kollégánk a Hajdú Bihar Megyei Víz és Csatornamű Vállalatnál kezdte pályafutását 1976-ban; 1985-től tevékenykedik társaságunknál. A Debreceni Vízmű Zrt-nél eltöltött hosszú évek alatt több egymást követő főmérnök, gazdasági igazgató és vezérigazgató szakmai tevékenységével összefüggő titkárnői feladatokat a legjobb tudása szerint látta el. Jelenleg a vezérigazgató és a gazdasági igazgató napi munkájának ellátáshoz szükséges adminisztratív, szervezési és egyeztetési feladatokat látja el.

Tevékenyen vesz részt értekezletek, tanácskozások, rendezvények szervezésében, előkészítésében. Feladatai közzé tartozik a hivatalos látogatók fogadása, a protokollal kapcsolatos egyéb (pl. vendéglátási) feladatok teljesítése. Bizalmi munkaköre lévén fokozottan figyel a titoktartási kötelezettségének maradéktalan betartására.

Mindannyiunk Marikája: munkáját hivatástudat, áldozatkészség és következetesség jellemzi. Szívesen osztja meg tapasztalatait munkatársaival; vezetői, munkatársai megbízható kollégának tartják, véleményére adnak, melyet kedves határozottság és őszinteség jellemez.

A kitüntetéshez Társaságunk kollégái nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!