Elismerő Oklevelet vett át a Debreceni Vízmű Zrt. üzemvezetője, Szabó István

A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Szabó Istvánnak, a Debreceni Vízmű Zrt. vízellátási és csatornázási üzemmérnökének

A szervezet Elismerő Oklevéllel azon kollégákat tünteti ki, akik a víziközmű ágazatban legalább 5 éven keresztül kiemelkedő szakmai irányítói, gyakorlati végrehajtói feladatot láttak el. 

Az idén is számos szakember vehette át az Oklevelet, amelyet Kurdi Viktor, a MaVíz elnöke és Nagy Edit, a MaVíz főtitkára adtak át. Munkatársunk, Szabó István is ebben az elismerésben részesült.

Kollégánk 1989.06.01. napján (közel 30 éve) létesített munkaviszonyt Társaságunk jogelődjével. Munkássága első éveiben a városi szennyvíztisztító üzemeltetési feladatának termelésirányítója, mint művezető végezte munkáját.

1996 óta a csatornahálózati üzem üzemvezetője.

Üzemvezetővé való kinevezésével az általa irányított szervezeti egység szervezeti struktúráját átalakította, növelte a hatékonyságot, a költségérzékenységet.
Az integrált minőségirányítási rendszer előírásaiban meghatározottak szerinti üzemelés tevékenység szervezésével, az üzemeltetés eljárás rendjének kialakításában vállalt szerepe megalapozta a város csatornázás szolgáltatás feladatainak biztonságos, eredményes végzését.

Munkatársunk a fontosabb projektek, tervezési, kivitelezési munkálati során aktív részvételével hozzájárult a fejlesztések végrehajtásának sikerességéhez

Szakmai ismereteivel, véleményalkotásával meghatározóan hozzájárult a Társaságunkat érintő, az elmúlt évtizedek környezetvédelmi beruházások előkészítéséihez, munkavégzésére az előrelátás, alaposság és következetesség jellemző.
A kitüntetéshez Társaságunk kollégái nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!