Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk SÁRÁND település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2023. április 13. (csütörtök) 10 00 -tól 16 00 -ig A munkavégzés során vízhiány várható. A munkálatok befejezését követően előfordulhat, hogy az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt, de célszerű azt ülepíteni. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből.
teljes hír
Értesítés! Bedő vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk BEDŐ település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2023. április 03. (hétfő) 9 00 -tól 14 00 -ig.
teljes hír
Értesítés! HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2023. március 31. (PÉNTEK) 9 00 -tól 14 00 -ig.A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
NAGYKEREKI és NAGYZOMLIN vízműtelepeken tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk NAGYKEREKI és NAGYZOMLIN települések lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai NAGYKEREKI és NAGYZOMLIN vízműtelepeken tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek2023. március 30. (CSÜTÖRTÖK) 9 00 -tól 14 00 -ig
teljes hír
Értesítés! Nyírmártonfalva vízműtelepen technológiai csővezeték javítási munkálatokat végeznek
Tájékoztatjuk Nyírmártonfalva település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírmártonfalva vízműtelepen technológiai csővezeték javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.2023. március 28-án (kedd) 9.00-15.00 óra között A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és vízhiány várható.A munkálatok befejezését követően előfordulhat, hogy az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt.
teljes hír
Értesítés! Nyírlugos vízműtelepen nyomócsővezeték kiváltása várható
Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos vízműtelepen nyomócsővezeték kiváltását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében.2023. február 13-án (hétfőn) 10.00-16.00 óra között
teljes hír
BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végzünk
Tájékoztatjuk BEDŐ település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022. november 14. (HÉTFŐ) 9 00 -tól 14 00 -ig.A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír