Hírek

Hírek szűrése
A vezetékes ivóvíz fogyasztását népszerűsíti a Debreceni Vízmű Zrt.
A Debreceni Vízmű Zrt. vezetékes ivóvíz-fogyasztás népszerűsítése céljából tanulmányi versenyt szervez az általános iskolák felső tagozatos diákjai, illetve középiskolások számára.Minél fiatalabbakat próbálnak megszólítani és olyan tudást átadni nekik, amivel a víz fontosságát hangsúlyozzák.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye a csapvíz minőségéről hazánkban
Budapest, 2022.02.07. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagál a sajtóban megjelent csapvízzel kapcsolatos felháborító hírekre: ezúton szeretnénk megnyugtatni Magyarország lakosságát és a sajót munkatársait is, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye az MTI által kiadott közleményre
Budapest, 2022.01.20. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagált a sajtóban megjelent, az MTI által kiadott közleményre, amely arról szól, hogy újabb két anyagot helyezett megfigyelés alá az Európai Unió a csapvízben. A felülvizsgált direktíva célja, az ivóvízbe vetett bizalom növelése.
teljes hír
Hajdúsámsonban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható
Tisztelt Hajdúsámsoni Felhasználók! Értesítjük Önöket, hogy a település egyes részein a kánikulai időszakban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható, előreláthatóan 18 és 22 óra időszakban! Elsősorban Sámsonkert és Martinka településrészeket érinti!
teljes hír
Tájékoztatás! Vízszolgáltatás szünetelése a Látóképi csárdában, a Debrecen - Péterfia dűlőn és Debrecen - Ondód városrészben
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy 2021. 01. 26-án, kedden előreláthatólag 8:00 -tól - 14:00 óráig, NA 160-as vízvezetékünk kizárása, nyomásmentesítése szükséges, ezért ez időtartam alatt a Látóképi csárdában, a Debrecen- Péterfia dűlőn és Debrecen - Ondód városrészben a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír
Tájékoztatás! Víztorony medencemosása Nyírlugoson
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 21-én (szerda) 7.00-15.30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! Ivóvíz szolgáltatás szünetelése a Kunhalom utca és Pósa utca közötti ellátási területen
Értesítjük a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Füzesabony vasútvonal átépítése tárgyú projekt keretén belül a Debrecen, Bartók Béla úti vízvezeték is átépítésre kerül, amelyre előre kötési munkáit 2021. január 30-án (szombaton) reggel 08:00- órától - 16:00 óra között végzi el a kivitelező. 
teljes hír
Az ivóvizedre mi vigyázunk
Te vigyázz magadra és másokra! Maradj otthon!
teljes hír
Nem kell félni, nagyon jó minőségű a debreceni csapvíz
Kevés csapvizet isznak a debreceniek, pedig a vezetékes víz van olyan jó, és még olcsóbb is mint a bolti – így látja a Vízmű vezetője.
teljes hír
Forró nyár és víztermelési csúcs 2013-ban
Bár még lehetnek forró napok az idei nyáron, a Debreceni Vízmű Zrt. már túl van az „nyári csúcson”.
teljes hír