Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Beruházási munkák indulnak Sáránd település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében
teljes hír
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 26-án
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 26. (hétfő) 9:00-tól 14:00-ig. 
teljes hír
Felhívás! - Tározó mosatás és fertőtlenítés a BOJTI vízműtelepen
Tájékoztatjuk  BOJT  település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. június 19. (péntek) 900-tól 1400-ig
teljes hír
Felhívás! - Medence mosatás Szentpéterszeg vízműtelepén
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Szentpéterszeg vízműtelepen medence mosatást, fertőtlenítést végeznek
teljes hír
Felhívás Nyírlugos lakosai részére
Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága és a vízminőség megtartása érdekében 2017. november 29-től - 2017. december 1-ig.
teljes hír

Az UNICEF kezdeményezésére a Kézmosás Világnapját 2008-ban szervezték meg először, ennek célja már akkor is az volt, hogy felhívja a figyelmet a megfelelő kézmosás és az alapvető higiéniai körülmények fontosságára.

Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről a Thomas Mann utcán
Tisztelt fogyasztóink! A Thomas Mann utcán a vízszolgáltatás a mai napon (2018.07.04.) előreláthatólag 08.00-13.00-ig szünetel vízvezeték javítása miatt; a vízkizárással érintett utca nem került lezárásra.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltalás szüneteléséről
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2018. június 19.-én kedden előreláthatólag 09.00 órától-15.00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója, csomópont kiépítése miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Beruházási munkálatok Szentpéterszeg településen
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága és a vízminőség megtartása érdekében2017. november 20-tól - 2017. november 24-ig.
teljes hír
Felhívás! - Tározó mosatás és fertőtlenítés a Szentpéterszegi vízműtelepen
Tájékoztatjuk SZENTPÉTERSZEG település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SZENTPÉTERSZEG vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést végeznek 2020. június 18. (csütörtök)9 00 -tól 14 00 -ig.
teljes hír