Hírek

Hírek szűrése
Megkezdődött a vízvezeték javítási munka a Csapó-Szappanos utca kereszteződésben
A korábban észlelt vízelfolyást vízkormányzással, vezeték szakasz kizárással ideiglenes megszüntetésre került, a nagyátmérőjű csövek és szerelvények beszerzési idejére.
teljes hír
Felhívás! - Tolózár csere Mikepércsen
Tisztelt Fogyasztók! Értesítjük Önöket, hogy Mikepércs községen 2018. július 03-án (kedden) 10 órától - 15 óráig az Orosz István utcában tolózár cserét végzünk.
teljes hír
Felhívás Hajdúszovát lakosai részére
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen tovább folytatják a II. féléves ütemezett fertőtlenítést és egyéb beavatkozási munkálatokat
teljes hír
Felhívás Mikepércs lakosai részére
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy az Ivóvízminőség Javító Program keretében garanciális munkálatokat végzünk Mikepércs vízműtelepen 2018. február 13-án.
teljes hír
Felhívás!
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát, amelyet a Felhasználók részére ezúton teszünk közzé
teljes hír
Felhívás! - Medence mosatás Kismarja vízműtelepén (2018. augusztus 6.)
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízmű telepen medence mosatást, fertőtlenítést végeznek a vízminőség megtartása és a szolgáltatás biztonsága érdekében
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről
A Debreceni Vzmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználóit, hogy 2018. június 29-én a vízvezeték szerelvények javítása miatt, a vízszolgáltatás szünetel a Híd utcán, a Szabó Kálmán utcától - a Tarányi József utcáig.
teljes hír
Felhívás! Szentpéterszeg vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 27-én
Tájékoztatjuk SZENTPÉTERSZEG település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SZENTPÉTERSZEG vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 27. (kedd) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás! - Burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy a Db. Erzsébet utca-  Szoboszlói utca kereszteződéstől a Petőfi térig, az Erzsébet utcán burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás van, ezért a haladás jelentősen  lelassult. 
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről szerelvények rekonstrukciója miatt
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2018. július 25.-én szerdán, előreláthatólag 09.00 órától 12.00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír