Hírek

Hírek szűrése
A privatizáció következményei - A brit és a német vízellátás helyzete
Christiane Glasenapp, a Darmstadti Műszaki Egyetem dolgozója tanulmányában kiváló szakmaisággal mutatja be az eltérő felépítésű szolgáltatási rendszereket a víziközmű szektorban.
teljes hír
A rezsicsata tönkreteszi a közműcégeket
A települések eltitkolnák, hogy nehéz helyzetbe kerültek a közműcégeik, pedig közérdekű adatokat kértünk. , a rezsiharc egyik legnagyobb vesztese Budapest, az itteni társaságok többsége csak állami és fővárosi többlettámogatással tudta túlélni az elmúlt évet.
teljes hír
Tájékoztató mellékmérőn történő elszámolásra
Tájékoztató segédanyag a mellékmérőn történő elszámolással kapcsolatban:
teljes hír
Nem hoz drágulást az egységes vízdíj
Nem jár majd a víz drágulásával a díjak egységesítése, ugyanakkor az azonos tarifák kialakítása ősz előtt aligha reális.
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2015. május 11. és június 19. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Felhívás!
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát, amelyet a Felhasználók részére ezúton teszünk közzé
teljes hír
Sajtóközlemény: Bővül a Debreceni Vízmű Zrt. működési területe
A Debreceni Vízmű Zrt. már a 2000-es évek közepétől kidolgozta azt a stratégiai tervét, amely keretében a működési területének a bővítését célozta meg. A bővítéssel több célt is meg kívánt valósítani. Egyrészt a debreceni üzemeltetési hatékonyság átlag feletti színvonalával eredményességét kívánta fokozni, másrészt a szolgáltatási színvonalának elérését több felhasználó (fogyasztó), és ellátásért felelős önkormányzat számára tervezete elérhetővé tenni.
teljes hír
Majd ha fagy! - Vízvezetékek, szerelvények, vízmérők fagymentesítése időben
Most még az évszakhoz képest is enyhébb idő van, de a tél közeledik. A fagypont alatti hőmérsékletek jelentős károkat okozhatnak a nem fagymentesített vízvezetékekben, vízmérőkben.
teljes hír
Jön az egységes víziközmű-kataszter
2015 elejére elkészül az egységes, a nap bármely szakában rendelkezésre álló víziközmű-kataszter. A programra 10 milliárd forintot fordítanak.
teljes hír
Ivóvízkérdés: szűrni vagy nem szűrni?
Debrecen – Szinte minden paraméter jóval alacsonyabb a határértéknél
teljes hír