Hírek

Hírek szűrése
Debrecenben több helyszínen ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetelni fog
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2024. február 13.-én (kedden) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig az ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Értesítés! A Kossuth utcán (Sas u.-Liszt Ferenc u. közötti szakaszon) ivóvíz gerincvezeték rekonstrukciós munkákra kerül sor
Értesítjük a Tisztelt Tulajdonosokat, hogy a DMJV Önkormányzatának megbízásából a Kossuth utcán (Sas u.-Liszt Ferenc u. közötti szakaszon) ivóvíz gerincvezeték rekonstrukciós munkákra kerül sor 2024. január 25-én.
teljes hír
Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecen egyes részein
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2024. január 05.-én (péntek) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
2024.01.01. dátumtól kezdődően változnak a NEM lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjai
Tisztelt Felhasználónk, Partnerünk! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az energiaügyi miniszter 25/2023. (XII.13.) EM rendelete alapján 2024.01.01. dátumtól kezdődően változnak a NEM lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjai az alapdíjak, illetve a fogyasztással arányos díjak tekintetében.
teljes hír
Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának III. ütemét végzik
Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt.munkatársai 2023.december 11.-étől kezdődően, Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának III. ütemét végzik.
teljes hír
Értesítés! Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. december 12.-én (kedd) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. december 07.-én (csütörtök) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. december 11.-én (hétfő) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig Ivóvíz gerincvezeték javítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Debrecenben - december 05-én ivóvízvezeték csomópont átkötési munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
A Debreceni Vízmű Zrt értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. december 05.-én (kedd) előreláthatólag: 08.30 órától-13.30 óráig ivóvízvezeték csomópont átkötési munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának II. ütemét végzik
Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2023. december 04.-étől kezdődően, Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának II. ütemét végzi.
teljes hír