Biztonsági óvintézkedések a Debreceni Vízmű Zrt. szolgáltatási területén

A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás zavartalan folytonosságát kívánjuk védelembe helyezni.

Munkatársainkkal, munkafolyamatainkkal kapcsolatos belső intézkedéseket léptettünk életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.

Ebben kérjük ügyfeleink, felhasználóink együttműködését és megértését! Törekvésünk, hogy az eddig személyesen is intézhető ügyeket online módon, illetve elektronikus formában és telefonon kezeljük az ügyfelek és munkatársaink biztonsága érdekében.

Javasoljuk, hogy regisztráljanak portálunkra, melynek használatával nyomon követhetik számláikat, e-számlát igényelhetnek, melyet a portálon le is tölthetnek, bankkártyás befizetést kezdeményezhetnek, mérőállást jelenthetnek be a számláinkon jelzett időpontokban. Elérhetősége: https://e-portal.dvinfo.hu/

Kérjük, válassza Ön is az egyszerű, kényelmes és gyors online diktálás lehetőségét a pontos elszámolás érdekében portálunkon vagy a honlapunkon:
http://www.debreceni-vizmu.hu/ugyfelszolgalat/vizmeroallas-bejelentes/

Személyes ügyfélszolgálati munkatársaink a megszokott munkarendben fogadják ügyfeleinket. A gyorsabb ügyintézés érdekében lehetőséget kínálunk honlapunkon keresztül időpontfoglalásra, amely az alábbi linken elérhető:
https://multimex.debreceni-vizmu.hu/Appointment

Arra kérünk azonban mindenkit, hogy a többi ügyfél és ügyintézőink fertőzésveszélyének kiküszöbölése érdekében lázas, beteg állapotban a személyes ügyfélszolgálati és vidéki, információs irodák helyett telefonon keressék munkatársainkat, vagy küldjék meg leveleiket az alábbi címre:
Debreceni Vízmű Zrt. 4001 Debrecen, Pf: 88.

A műszaki jellegű, közvetlen üzemi, telephelyi, vízműtelepi, vízvizsgáló laboratóriumi személyes ügyfélkapcsolati lehetőségeinket 2020. március 16-tól Debrecenben és vidéken egyaránt felfüggesztjük, biztosítva az online jellegű ügyintézési módokat!

Központi irodaházunkban (Debrecen, Hatvan u. 12-14) történő műszaki jellegű ügyintézések módja az alábbiak szerint történik:

Ivóvízágazati, szennyvízágazati és közműnyilvántartás:
Nyilatkozatok kiadása, információkérés, panasz bejelentés, mérőállás bejelentés, víziközmű csatlakozási igénybejelentés, közmű állásfoglalás kérés, műszaki jellegű megrendelések.
E-mailben:  @ .
E-közműben: https://www.e-epites.hu/e-kozmu.
Telefon: (munkaidőben 8 és 15 óra között)
Ivóvíz ágazat: 52 -513-593; 52 -513-562
Szennyvízágazat: 52 -513-521
Közmű: 52 -513-526

Vízvizsgáló laboratóriumi vizsgálatok megrendelése, azzal kapcsolatos ügyek intézése:
E-mailben:  @
Telefon: 52 -520-750

A tervvéleményezés kizárólag az E-közmű felületen lehetséges vagy kivételes esetekben egyeztetés szerint e-mailben elektronikus formában benyújtva! Nyomtatott formátumú tervdokumentáció befogadására nincs lehetőség!

A felsorolt ügyintézésekhez szükséges leggyakoribb nyomtatványok letölthetőek:
http://www.debreceni-vizmu.hu/dokumentumtar/nyomtatvanyok/sorrend/name-asc

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!
Az ügyintézések díjának rendezése a megkeresést követően átutalással történhet, melyhez a szükséges adatokat válaszunkban megadjuk!

Kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt.