Sikeresen zárult az Integrált Irányítási Rendszer Megújító auditja

Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, szerződéses partnereinket, ügyfeleinket, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a három éves megújító audit eljáráson sikeresen tanúsítatta magát a TÜV Thüringen tanúsító szervezet által.

A Debreceni Vízmű Zrt. telephelyein és üzemeiben az ISO 9001:2008 Minőségirányítási és az ISO 14001:2004 Környezetirányítási szabványoknak megfelelő Integrált Irányítási Rendszert alkalmaz, valamint az MSZ 28001:2008 szabvány követelményeit kielégítő Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszert vezetett be és működtet.

A megújító audit zárásaként az auditorok javasolták a Tanúsítvány fenntartását újabb 3 éves ciklusra. A véleményük az volt, hogy a Társaságnál a 2006-ban bevezetett és azóta is működtetett Minőségirányítási, Környezetirányítási és Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer folyamatos fejlesztése nyomon követhető valamint a folyamatok által jól szabályozott keretek között, megfelelően működik a cég.

A Debreceni Vízmű Zrt. felelősséget és elkötelezettséget vállal a folyamatos minőség fejlesztés, a hibák, eltérések javítása mellett a környezetvédelmi, jogi és egyéb törvényi előírások betartása, a környezetszennyezés megelőzése és a vállalat minőségi és környezeti teljesítményének folyamatos javítása iránt.
Társaságunk számára a szolgáltatás folyamatossága és az emberi erőforrás védelme érdekében a munkahelyi biztonságot előtérbe helyező vállalati magatartás kialakítása és fejlesztése alapvető követelmény.

A Debreceni Vízmű Zrt. továbbra is elhivatott a minőségi víziközmű szolgáltatás nyújtása iránt. Maradéktalanul meg kívánunk felelni a szolgáltatásunk és szervezetünk folyamatos fejlesztésével mind a tulajdonosi, mind a fogyasztói elvárásoknak, amivel egyre magasabb szinten tudjuk Debrecen és a térség más településeinek lakossági igényeit kielégíteni.

Felhasználóink egyre inkább ügyfélbarátnak érzik Társaságunkat és továbbra is az egyik legfőbb küldetésünk, hogy a fogyasztói elégedettség növelése mellett végezhessünk feladatainkat, tevékenységeinket annak érdekében, hogy ezentúl is a Debreceni Vízmű Zrt. lehessen a
„Partner a jelenben a jövőért”.

Debrecen, 2015. július 3.

Ányos József                                         Majoros Zoltán
vezérigazgató                                        minőségirányítási vezető