Felhívás! - Folytatódnak a beruházási munkák Mikepércs település víziközmű hálózatán

Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. június 6-án (csütörtök) 09.00-15.00 óra között a Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs, Mester utcán a Vízmű telep előtti csomópont munkálatait és a mosató hely kialakítását végzi el.

A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs, Mester utcán a Vízmű telep előtti csomópont munkálatait és a mosató hely kialakítását végzi el.
A beavatkozások a vízminőség megtartása és a minőségi szolgáltatás teljesítése céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

A munkavégzés során a település egész területén szakaszos vízhiány, kisebb nyomásingadozás, átmeneti íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra.

Amennyiben a meghirdetett munkálat során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Helyi elérhetőség:
Papp Ferenc csoportvezető: 20/333-4652
Szakállas Zsolt: 20/343-4029
Pető József: 20/334-2740

Központi elérhetőség: 20/663-0705

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!


Debreceni Vízmű Zrt.