Hírek

Hírek szűrése
Üzemlátogatás a Debreceni Vízmű Zrt. telephelyén
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai körében már régről megfogalmazódott az az igény, hogy ne csak íróasztal mellett vagy az egyes munkaterületeken tevékenykedve lássák át társaságunk működésének teljes spektrumát, hanem a terepen, a különböző ágazatoknál személyesen is végigjárhassák telephelyeinket. A járvány elmúltával sor kerülhetett egy ilyen programra, családtagok, hozzátartozók bevonásával.
teljes hír
Iskolások látogatása a víztermelő üzemben
Immáron hagyomány, hogy a Víz világnapján a Debreceni Vízmű Zrt. vendégül látja egy-egy kisebb iskolai közösség tanulóit.
teljes hír
Vendégségben a Debreceni Vízműnél
A Debreceni Hunyadi János Általános Iskola Élménytáborának szervezői az idén úgy döntöttek, hogy több turnusban a II. sz. víztermelő üzemet keresik fel diákjaikkal, ahol szabályos „tárlatvezetésben” részesülhettek. 
teljes hír
Üzemlátogatás
A Debreceni Vízmű Zrt. új munkatársai körében fogalmazódott meg az az igény, hogy ne csak íróasztal mellett vagy az egyes munkaterületeken tevékenykedve lássák át társaságunk működésének teljes spektrumát, hanem a terepen, a különböző ágazatoknál személyesen is - szakértő „tárlatvezetők” kalauzolásával – végigjárhassák telephelyeinket.
teljes hír
Üzemlátogatás a Benczúr Gyula utcán
Óvodások látogatták meg a Víztermelő üzemet a természeti értékek, különösen az ivóvíz megismerésének jegyében.
teljes hír