Hírek

Hírek szűrése
Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának II. ütemét végzik
Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2023. december 04.-étől kezdődően, Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának II. ütemét végzi.
teljes hír
A debreceni telepen semmi sem az, aminek látszik: megnéztük, hogyan tisztul a környékbeliek szennyvize
A Debreceni Vízmű Zrt.-nek a város délnyugati részén fekvő telephelyére naponta több mint 40 ezer köbméter szennyvíz érkezik; a víz világnapja, március 22. alkalmából megnéztük, hogyan tisztítják a szennyvizet és miként kerül végül a Tócó-patakba.
teljes hír
Tájékoztatás! Szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárítás
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2020.november 23-tól kezdődően Debrecenben a Rakovszky D. u. 41. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárítását végzi.
teljes hír
Közlemény! - A hálózat zavartalan üzemeltetése
A hálózat zavartalan üzemeltetése még fontosabb a járvány idején.                                      
teljes hír

Segíthetne a bajon, ha minden ingatlant rákötnének a Debrecen nyugati városrészében megépített új szennyvízcsatornára.

A szennyvizek vizsgálata lehetőséget ad arra, hogy akár egy-két hétre előre tudják jelezni az újabb megbetegedési hullámot, ugyanis a szennyvizekben a vírus örökítőanyaga hetekkel korábban megjelenik, mint ahogy a betegek száma emelkedne.

Felhasználói tájékoztató szennyvíz bekötő-nyomóvezetéken lévő házi átemelőről
Tisztelt Felhasználók
teljes hír