Hírek

Hírek szűrése
Az elsők között megkapta a Debreceni Vízmű Zrt. is a Működési Engedélyét
A hazai víziközmű szolgáltatás területén jelentős változást hozott a 2011-ben megjelent Víziközmű törvény, amely évtizedes szabályozási igényeket pótolt.
teljes hír
Meghosszabbították a romániai működési engedélyt
A viziközmű szolgáltatást végezni csak hatósági engedély birtokában lehet. Az engedélyeket azonban egyetlen országban sem adják határozatlan időre, így a szolgáltatóknak időről időre dokumentálni kell a felkészültségüket, szakmai alkalmasságukat, hogy az illetékes hatóságok dönteni tudjanak az engedélyek meghosszabbításáról, esetleges megtagadásáról.
teljes hír
Lezárult a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) átfogó ellenőrzése
A MEKH 2014 márciusában értesítette a Debreceni Vízmű Zrt.-t, hogy a 2014.január 1.-december 31. közötti időszakra vonatkozólag átfogó ellenőrzést rendelt el, a működési engedélyek felülvizsgálati rendszerén belül.
teljes hír
Működési engedélyt kapnak a vízművek
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kiadta az első engedélyeket. 14 víziközmű társaság működési engedélyét már kiadta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. Az engedélyezés még nem ért véget, az elkövetkező két hónapban minden olyan víziközmű társaság megkapja a továbbműködéshez szükséges dokumentumot, amely megfelel a jogszabályi előírásnak.
teljes hír