Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Nyírmártonfalva vízműtelepen technológiai csővezeték javítási munkálatokat végeznek
Tájékoztatjuk Nyírmártonfalva település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírmártonfalva vízműtelepen technológiai csővezeték javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.2023. március 28-án (kedd) 9.00-15.00 óra között A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és vízhiány várható.A munkálatok befejezését követően előfordulhat, hogy az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt.
teljes hír
A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetel
Tisztelt Fogyasztóink! 2020. április 23-án, csütörtöki napon a Vár utcai csomópont átépítése miatt, a Csapó utca 22-28 sz. alatti szakaszon a vízszolgáltatás előreláthatólag d.e. 9:00 órától - 11:30 óráig szünetel.
teljes hír
Folytatódik a szennyvízcsatorna felújítási munka a Monostorpályi út – Vécsey u. kereszteződésben
Korábbi híreinkben már beszámoltunk arról, hogy tönkremenetel miatt a szennyvízcsatorna felújítása, átépítése vált szükségessé a csomópontban.
teljes hír
A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog
Tisztelt Fogyasztóink! 2020. április 21-én, keddi napon, a Vár utcai csomópont átépítése miatt, 9:00 órától - 11:30 óráig a vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog.
teljes hír