Hírek

Hírek szűrése

Közlemény! Vízhálózati hiba miatt fel kell bontani az útburkolatot a Piac utca és a Kossuth utca kereszteződésében.

Maros és Olt - Erdély egyik legérdekesebb legendája

Tájékoztatás az ügyfélfogadás szüneteléséről Biharkeresztesen
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Biharkeresztesi Információs Irodában 2017.11.30-án és 2017.12.01-én az ügyfélfogadás szünetel!
teljes hír
Felhívás Hajdúszovát lakosai részére
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt.munkatársai által a település ivóvízhálózatán 2017. szeptember 19-től szeptember 30-ig a munkálatok során, azok eredményessége érdekében, a hálózatba táplált nátrium-hipoklorit (NaOCl) fertőtlenítőszer mennyisége a megszokott üzemviteli állapothoz tartozó értéket több alkalommal meghaladja.
teljes hír

Az utóbbi időben több kék színű kóbor kutyát is láttak a helyiek Navi Mumbaiban, az indiai Mumbai egyik elővárosában.

Sikeres együttműködés a Debreceni Vízmű Zrt. és a Debreceni Egyetem hallgatója között
Több éves együttműködés Truzsi Alexandra és a Debreceni Vízmű Zrt. között.
teljes hír
Ügyfélbarátnak tartják-e szolgáltatónkat illetve a korábbi évekhez hasonlítva fejlődés látható-e szolgáltatásunkban, ügyintézésünkben
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását az ötödik témakörünkkel folytatjuk, mely során azt elemeztük, hogy Ügyfélbarátnak tartják-e szolgáltatónkat illetve a korábbi évekhez hasonlítva fejlődés látható-e szolgáltatásunkban, ügyintézésünkben.
teljes hír
A Holt-tenger és a Vörös-tenger közti vízvezeték megépítéséről háromoldalú vízügyi megállapodást írnak alá Izrael, Jordánia és a Palesztin Hatóság képviselői Washingtonban. Részletek a cikkben:
Mérőóra leolvasás illetve számlázási gyakoriság ismeretének felmérés tapasztalatai.
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását a második témakörünkkel folytatjuk, mely során a mérőleolvasás illetve számlázási gyakoriság ismeretének tapasztalatait elemezzük.
teljes hír
Helyreállt a mikepércsi vízminőség
ÉRTESÍTÉS Tisztelt Mikepércsi lakosok, vízhasználók
teljes hír