Tájékoztatás! - Fenntartási munkálat a Nyíradony-Aradványpuszta vízműtelepen

Tájékoztatjuk Nyíradony-Aradványpuszta és Nyíradony-Tamásipuszta településrészek lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. fenntartási munkálatokat végez a Nyíradony-Aradványpuszta vízműtelepen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. december 17-től (kedd) - 2019. december 18-ig (szerda) munkanapokon 9.00-15.00 óra között.

A munkavégzés során a településrészek egész területén kisebb nyomásingadozás, rövid ideig tartó vízhiány, átmeneti íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra.

Amennyiben a meghirdetett munkálat során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre! 

Hibabejelentés telefonszáma: +36 (52) 513‑536, +36 (52) 534-510 (0-24 órás)

E-mail címe: @

Helyi elérhetőség:
Kiss János Tamás csoportvezető: 30/838-0009

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük! 

Debreceni Vízmű Zrt.