Tájékoztatás! - Beruházási munkák indulnak Mikepércs víziközmű hálózatán

Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. október 28-tól (hétfő) - 2019. október 31-ig (csütörtök) munkanapokon 08.30-14.30 óra között.

A Debreceni Vízmű Zrt Mikepércs több útkereszteződésben a vízhálózati szakaszoló tolózárak cseréjét, új tolózárak beépítését és a csomópontok rekonstrukciós munkálatait végzi.

A szakaszoló tolózárak beépítése várható az alábbi 4 útkereszteződések csomópontjaiban, a munkálatok idejére teljes vízhiány várható az alábbi utcák és vonzáskörzetében:

  1. Szabadság - Bethlen u. sarok
    Vízhiány: Szabadság utcán a Kiss Endre és a Sugár utca közötti szakaszon, és a Bethlen utca teljes szakszán
  1. Orosz István u. - Kossuth u. 1. sarok
    Vízhiány: Kossuth utcán a Főtér és József Attila utca közötti szakaszon, a Damjanich utcán a 47. sz. főút és a Főtér között szakaszon, az Orosz István utcán a Főtér és a Jókai utca közötti szakaszok
  1. Tisza István - Széchenyi u. sarok
    Vízhiány: Turul u., Nánássy József u., Szakács Andor u., az Újhelyi János utca teljes szakaszán, a Tisza István utcának a Széchenyi István u. és a Turul u. közötti szakaszán, és a Széchenyi István utcának a Tisza István u. és az Újhelyi János u. közötti szakaszán.
  1. Nagyváradi u. – Szőlőskert u. sarok:
    Vízhiány: Szőlőskert utca, Dózsa György u. (Dózsa zug teljes szakasza), a Nagyváradi utcán a Jókai és a Szőlőskert u. közötti szakaszán.

A beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

A munkavégzéssel érintett körzetekben teljes vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. Társaságunk arra törekszik, hogy a munkálatokat követően a zavaros víz távozzon a rendszerből, és lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljon a normál üzemi állapot. Az ingatlanok belső hálózatában esetlegesen megjelenő zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből.

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Hibabejelentés telefonszáma: +36 (52) 513‑536, +36 (52) 534-510 (0-24 órás)
E-mail címe: @

Helyi elérhetőség:
Papp Ferenc csoportvezető: 20/333-4652

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük! 

Debreceni Vízmű Zrt.