Felhívás! "A víz a legnagyobb kincsünk" Rajz-, fotó-, és videó pályázat

A Debreceni Vízmű Zrt. rajz-, fotó-, és videó pályázatot hirdet a „Víz a legnagyobb kincsünk” témakörben. A pályázat célja, hogy a vezetékes ivóvizet a palackozott ásványvizekkel egyenértékű táplálékként mutassa be, felhívja a figyelmet a takarékos és környezettudatos ivóvíz használatra valamint bemutassa a helyes szennyvízcsatorna használatot.

A pályázatot az alábbi korcsoportok számára következő kategóriákban hirdetjük meg.

  • 6-10 év rajzpályázat
  • 10-14 év rajz és fotópályázat – elég az egyik kategóriában részt venni 
  • 14-18 év fotó és videó pályázat – elég az egyik kategóriában részt venni

 
A rajz-, fotó-, és videó pályázat résztvevői az alábbi témakörök közül választhatnak. Csak egy témakörben kell pályázatot benyújtani.

1. Miért szeretem a csapvizet?
2. Miért jobb a csapvíz, mint a palackozott ásványvíz?
3. Mit és miért tilos a szennyvízcsatornába juttatni?

  • Rajzpályázat: Legfeljebb A/4 vagy A/3 méretű, tetszőleges szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték/akvarell, tempera, stb.) készült alkotásokkal lehet pályázni. Az elkészült alkotás szkennelt változatát vagy jó minőségű digitális fényképét kell beküldeni a @ e-mail címre.
  • Fotópályázat: A digitális technikával készült fotó mérete minimálisan max 3 MB.
    Az elkészült digitális fényképet a @ e-mail címre kell beküldeni.
  • Videó pályázat: A telefonnal készített videok maximálisan 1-3 perc hosszúságúak, max. méret: 15MB. Az elkészült alkotást a @ e-mail címre kell beküldeni.


A rajz-, fotó-, és videó pályázat résztvevőinek a pályamunka beküldésével egyszerre az alábbi adatokat kell az e-mailben megadni
(a személyes adatokat az érvényes előírásoknak megfelelően kezeljük):

- az alkotó neve
- az alkotó életkora
- az alkotó postai címe
- az alkotó tanintézménye (iskola) neve, címe
- a pályázó (vagy szülője) elérhetősége (e-mail címe, telefonszáma)
- a rajz címe
- az alkalmazott technika.

További tudnivalók:

Egy pályázó csak egy alkotással és egy email címről jelentkezhet.
A pályázatok beküldésének határideje: 2023. április 15.
A beérkezett munkákat a Debreceni Vízmű Zrt. bírálja el.
A beérkezett pályázati munkák 2023. április 15-ét követően a Debreceni Vízmű Zrt. weboldalán (debreceni-vizmu.hu) oldalon tekinthetők meg.

Minden résztvevő tárgyjutalomban részesül.

A pályaműveket a kiíró által felkért bíráló bizottság értékeli és a fenti 3 korosztály 5 kategóriájában választja ki a nyertes műveket 2023. április 28-ig. Korosztályonként és kategóriánként az első három helyezést elért pályázót díjazzuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját valamint a valamennyi pályázó alkotását közzétesszük a Debreceni Vízmű Zrt. (debreceni-vizmu.hu) weboldalán. A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők és hozzátartozóik hozzájáruljanak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és beküldésével. A pályázaton való részvétellel a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a pályaműveket kiadványaiban, weboldalán a készítő nevét feltüntetve szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhassa.


.pdf 2023 letöltés
.pdf 2023 letöltés