Hírek - Debreceni Vízmű Zrt.

Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy 2023. január 23 és február 6 között, Monostorpályi település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében az ivóvízhálózat
felújítási munkák folytatódnak az alábbi közterületi helyeken:
Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Árpád utca, Damjanich – Rákóczi u. kereszteződés, Debreceni – Bocskai u. kereszteződés, Bajcsy-Zsilinszky – Béke u. kereszteződés, Debreceni– Arany János u. kereszteződés.
A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8:30 és 16:00 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán, a munkák jellegéből adódóan nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel, összefüggően 6 órát meg nem haladó vízhiány előfordulhat!
A Vállalkozó törekszik a megszokott szolgáltatást legrövidebb ideig és legkevésbé befolyásoló munkavégzésre! A szolgáltatott ivóvíz a munkálatok ideje alatt is egészégre ártalmatlan, fogyasztásra alkalmas marad. A szintén ártalmatlan zavarosság elkerülésére javasoljuk a vízhiányokat követő, ingatanon belüli vízvételi helyek légtelenítését és rövid idejű átöblítését.

Az ivóvízszolgáltatást érintő, munkálatokból eredő, mindenkori napi aktuális információ a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécserszolgálatán rendelkezésre állnak az alábbi elérhetőségeken: +36 (52) 513536, +36 (52) 534-510; E-mail cím: diszpecser@debreceni-vizmu.hu
Kérjük, hogy a megadott időszakban a vízhasználatukat ennek megfelelőn válasszák meg, valamint a megadott munkaterületekre a közlekedés során legyenek tekintettel.

Türelmüket, együttműködésüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!
Debreceni Vízmű Zrt.