Hírek

Hírek szűrése
Idén is vizsgálja a MEKH a víziközmű szektorban a fogyasztók elégedettségét
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) idén ősszel is kérdőíves vizsgálatot indít a víziközmű szolgálgatók felhasználóinak elégedettségéről. A felmérés 2022. szeptember elején kezdődik és 2 hónapon át tart, amely időszak alatt közel húszezer víziközmű felhasználót fognak személyesen felkeresni a vizsgálattal megbízott piackutató intézetek kérdezőbiztosai.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye a csapvíz minőségéről hazánkban
Budapest, 2022.02.07. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagál a sajtóban megjelent csapvízzel kapcsolatos felháborító hírekre: ezúton szeretnénk megnyugtatni Magyarország lakosságát és a sajót munkatársait is, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye az MTI által kiadott közleményre
Budapest, 2022.01.20. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagált a sajtóban megjelent, az MTI által kiadott közleményre, amely arról szól, hogy újabb két anyagot helyezett megfigyelés alá az Európai Unió a csapvízben. A felülvizsgált direktíva célja, az ivóvízbe vetett bizalom növelése.
teljes hír
Sajtóközlemény! - A csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható
Budapest, 2020. 04. 14. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot az immár egy hónapja tartó veszélyhelyzethez kapcsolódóan arról, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, Magyarországon még mindig ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.
teljes hír
Sajtóközlemény! - Víz- és csatornadíj online befizetése
Budapest, 2020. 04. 02. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton kéri a lakosság közreműködését abban, hogy a kialakult helyzetben is viselkedjenek tudatosan és segítsék közreműködésükkel embertársaikat, valamint a víziközmű szolgáltatás biztonságos fenntartását.
teljes hír
Sajtóközlemény: Bővül a Debreceni Vízmű Zrt. működési területe
A Debreceni Vízmű Zrt. már a 2000-es évek közepétől kidolgozta azt a stratégiai tervét, amely keretében a működési területének a bővítését célozta meg. A bővítéssel több célt is meg kívánt valósítani. Egyrészt a debreceni üzemeltetési hatékonyság átlag feletti színvonalával eredményességét kívánta fokozni, másrészt a szolgáltatási színvonalának elérését több felhasználó (fogyasztó), és ellátásért felelős önkormányzat számára tervezete elérhetővé tenni.
teljes hír
Sajtóközlemény! - Betartandó fontos lépések a mosdó-, illetve csatornahasználat során
Budapest, 2020. 03. 25. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton kéri a lakosság közreműködését abban, hogy a jelenlegi helyzetben is viselkedjenek környezettudatosan, figyeljenek arra, hogy az otthoni csatornahasználat során is tanusítsanak fegyelmet és tudatosságot.
teljes hír