Hírek

Hírek szűrése
4 db személygépjármű beszerzés a Debreceni Vízmű Zrt.-nél
A Debreceni Vízmű Zrt. 2023. évi Üzleti Terv Beruházási Terv fejezetében szerepel 1 db 5 személyes, 20 éves, a 270 ezer km-es futásteljesítményű személygépjármű cseréje, továbbá 3 db 5 személyes (Ford Focus, Ford Puma) beszerzése, bővítő jelleggel.
teljes hír
A "Víz a legnagyobb kincsünk" alkotói pályázat legszebb alkotásai
Lezárult a Víz a legnagyobb kincsünk" alkotói pályázat, amelyre rengeteg remekmű érkezett. Köszönjük szépen minden kedves kis alkotónak a kreatív munkát, szívmelengető volt látni, hogy milyen ötletesen lettek kidolgozva a rajzok, milyen sokféle technikával, eszközzel dolgoztak a pályázóink.
teljes hír
Számlázási informatikai rendszerre vonatkozó tanúsítás elvégzése
Tisztelt Partnereink, számlázási informatikai rendszerre vonatkozó tanúsítás elvégzése dokumentációnk az alábbi linken elérhető:
teljes hír
Felhívás! "A Debreceni Vízmű Zrt. a Víz világnapja alkalmából tanulmányi versenyt szervez
A Debreceni Vízmű Zrt. a Víz világnapja alkalmából (2023. március 22. szerda) tanulmányi versenyt szervez az általános iskolák felső tagozatos diákjai ill. középiskolások számára.
teljes hír
Felhívás! "A víz a legnagyobb kincsünk" Rajz-, fotó-, és videó pályázat
A Debreceni Vízmű Zrt. rajz-, fotó-, és videó pályázatot hirdet a „Víz a legnagyobb kincsünk” témakörben. A pályázat célja, hogy a vezetékes ivóvizet a palackozott ásványvizekkel egyenértékű táplálékként mutassa be, felhívja a figyelmet a takarékos és környezettudatos ivóvíz használatra valamint bemutassa a helyes szennyvízcsatorna használatot.
teljes hír
Ajánlatkérési dokumentáció - Aprító berendezések telepítése
A Debreceni Vízmű Zrt. az alábbi, részletes ajánlatkérési dokumentációt teszi közzé az Aprító berendezések telepítése című, egyfordulós, meghívásos eljárású pályázathoz:
teljes hír
Pályázati felhívás
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. Igazgatósága a 73/2015.(02.27.) számú határozatában engedélyezi üzemanyag beszerzésre vonatkozóan a Debreceni Vízmű Zrt. által meghívásos egyfordulós Pályáztatás lebonyolítását:
teljes hír