Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Kivitelezési munkálatok miatt a vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog
2020. június 9-én, keddi napon a Széchenyi u. 61-től - 91 -ig, illetve a Széchenyi u. 64-től - 86/A –ig, ivóvíz bekötés kivitelezési munkálatok miatt a vízszolgáltatás előreláthatólag  9:00 órától - 11:30 óráig szünetelni fog.
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. augusztus 17.-én, hétfőn előreláthatólag: 09:00 órától-12:00 óráig ivóvíz gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel: István út – Déli sor sarkától a Vértesi út vasúti átkelőig.
teljes hír

A hónap elején kijavították az ivóvízbekötő vezeték csatlakozását, most pedig a víznyelő bekötésén dolgoznak a Debreceni Vízmű szakemberei. A munkával várhatóan a hétvégén végeznek, így az Erzsébet utcán hétfőre helyreállhat a forgalmi rend.

A munka ünnepén is vigyázunk a vizünkre
A munka ünnepén is vigyázunk a vizünkre. Az István út - Gyolcsos utca kereszteződésnél eltört egy 150mm- es azbesztcement vízvezeték. A hibát rövid időn belül sikerült kijavítani.
teljes hír
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 26-án
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 26. (hétfő) 9:00-tól 14:00-ig. 
teljes hír
Befejeződtek a józsai fogyasztókat érintő munkálatok
A korábban meghirdetett átépítési és rekonstrukciós munkálatok elkészültek, így mától újra a megszokott víznyomás uralkodik a rendszerben.
teljes hír
Tájékoztatás! - Rekonstrukciós munkálatok miatt, a vízszolgáltatás szünetelni fog
Tisztelt Felhasználóink! 2020. október 16-án , (péntek) előreláthatólag 8:30 órától - 13:30 óráig, a Debrecen, Kishegyesi út vasúti síntől (115.számtól) - a Pósa utcáig, valamint a Tegez utca 109 ill. 104 számtól - a Kishegyesi útig, közműhálózat rekonstrukciós munkálatok miatt, a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír