Hírek

Hírek szűrése

A város különböző pontjain dolgoznak ezekben a napokban a Debreceni Vízmű szakemberei. A Rakovszky utcán egy vízfolyás miatt kell beavatkozniuk, az Egyetem sugárúton pedig egy szennyvízcsatorna tisztítóaknáján cserélik a fedlapot. A munkával mindkét helyen várhatóan a jövő héten végeznek.

Szakembereink a kialakult helyzettől függetlenül folytatják előirányzott beruházási munkálatokat
Az idei év minden bizonnyal bevonul a történelemkönyvek sokat emlegetett hasábjai közé. A Covid-19 vírus okozta járvány teljes mértékben átszabta életünk minden szegmensét; kedvteléseink, szokásaink, ünnepeink a rendkívüli körülmények szabta korlátok által irányítottan képzelhető csak el még jó néhány hónapig.
teljes hír
A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetel
Tisztelt Fogyasztóink! 2020. április 23-án, csütörtöki napon a Vár utcai csomópont átépítése miatt, a Csapó utca 22-28 sz. alatti szakaszon a vízszolgáltatás előreláthatólag d.e. 9:00 órától - 11:30 óráig szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás! Bagamér településen a víztorony medencemosása zajlik április 29-én
Tájékoztatjuk Bagamér település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Bagamér település ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 29-én (csütörtök) 7.00-15.30 óra között. 
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. augusztus 14.-én, pénteken előreláthatólag: 08:30 órától-14:00 óráig ivóvíz gerincvezeték javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Tájékoztatás! - A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog
2020. július 21-én , (kedd) a Debrecen, Kaskötő u. 25. sz. ingatlannál, víz bekötővezeték kivitelezési munkálatok miatt, a vízszolgáltatás előreláthatólag  9:00 órától - 12:00 óráig szünetelni fog.
teljes hír
Tájékoztatás! - Egyirányú forgalmi rend kivitelezési munkálatok miatt
A csatornahálózati üzem munkatársai a mai nap reggel 8.00 órától elkezdték a Komlóssy u. 60. sz. ingatlan szennyvíz csatorna bekötésének kivitelezési munkálatait.
teljes hír
Felhívás! Szentpéterszeg vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 27-én
Tájékoztatjuk SZENTPÉTERSZEG település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SZENTPÉTERSZEG vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 27. (kedd) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás! - Burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy a Db. Erzsébet utca-  Szoboszlói utca kereszteződéstől a Petőfi térig, az Erzsébet utcán burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás van, ezért a haladás jelentősen  lelassult. 
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték javítása, csomópont építése miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. október 20.-án kedden előreláthatólag 09.00 órától-13.00 óráig vízvezeték javítása, csomópont építése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel: Hámfa u., Hámfa köz, Kantár u. 
teljes hír