Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Április 28-án csomópont átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelni fog
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 28.-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától-14.00 óráig Vízvezetéki csomópont átépítése és rekonstrukció miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelaz alábbi utcákban.
teljes hír
Tájékoztatás! Bagamér településen a víztorony medencemosása zajlik április 29-én
Tájékoztatjuk Bagamér település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Bagamér település ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 29-én (csütörtök) 7.00-15.30 óra között. 
teljes hír
Felhívás! Szentpéterszeg vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 27-én
Tájékoztatjuk SZENTPÉTERSZEG település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SZENTPÉTERSZEG vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 27. (kedd) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 26-án
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 26. (hétfő) 9:00-tól 14:00-ig. 
teljes hír
Felhívás! Hencida vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 28-án
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 28. (szerda) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Tájékoztatás! Munkálatok a Jókai u. 7 szám előtt
2021. 04. 16.-ától kezdődően a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai, a Jókai u. 7 sz. előtt munkálatokat végeznek.
teljes hír

A város különböző pontjain dolgoznak ezekben a napokban a Debreceni Vízmű szakemberei. A Rakovszky utcán egy vízfolyás miatt kell beavatkozniuk, az Egyetem sugárúton pedig egy szennyvízcsatorna tisztítóaknáján cserélik a fedlapot. A munkával mindkét helyen várhatóan a jövő héten végeznek.

Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható
2021.01.08.-án, 07:27 perckor bejelentés érkezett Vízhálózati Üzemhez, miszerint a Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír

Debrecen - Az úgynevezett konzervgyári főgyűjtő csatorna felújításának idejére lezárták a Leiningen utcát a Kabar utcánál. A munkával várhatóan december 15-re készülnek el.

Szakembereink a kialakult helyzettől függetlenül folytatják előirányzott beruházási munkálatokat
Az idei év minden bizonnyal bevonul a történelemkönyvek sokat emlegetett hasábjai közé. A Covid-19 vírus okozta járvány teljes mértékben átszabta életünk minden szegmensét; kedvteléseink, szokásaink, ünnepeink a rendkívüli körülmények szabta korlátok által irányítottan képzelhető csak el még jó néhány hónapig.
teljes hír