Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás Hajdúsámson-Sámsonkert-Martinka Város víziközmű- szolgáltatási területén ivóvíz bekötésekre vonatkozó szabályokkal kapcsolatban
A Debreceni Vízmű Zrt. a víziközmű csatlakozási igények esetében az Üzletszabályzatban rögzített általános feltételeken túlmenően, víziközmű szolgáltatással kapcsolatos igénybejelentőket és megrendelő dokumentumokat Hajdúsámson-Sámsonkert-Martinka város ivóvízellátó víziközmű rendszerére vonatkozóan elutasítja.
teljes hír
Hajdúsámsonban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható
Tisztelt Hajdúsámsoni Felhasználók! Értesítjük Önöket, hogy a település egyes részein a kánikulai időszakban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható, előreláthatóan 18 és 22 óra időszakban! Elsősorban Sámsonkert és Martinka településrészeket érinti!
teljes hír
Tájékoztatás! Ivóvíz szolgáltatás szünetelése a Kunhalom utca és Pósa utca közötti ellátási területen
Értesítjük a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Füzesabony vasútvonal átépítése tárgyú projekt keretén belül a Debrecen, Bartók Béla úti vízvezeték is átépítésre kerül, amelyre előre kötési munkáit 2021. január 30-án (szombaton) reggel 08:00- órától - 16:00 óra között végzi el a kivitelező. 
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték rekonstrukciója miatt vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. november 26.-án csütörtökön előreláthatólag 09.00 órától-12.00 óráig Gerincvezeték rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
A járvány idején még fontosabb az ivóvíz szolgáltatás folytonossága
Március 21-én, szombaton a Csapó utca 67. sz alatti társasház lakói a diszpécserszolgálatnál jelezték, hogy a pinceszinten vízfolyás, vízbetörés észlelhető. 
teljes hír
Elkezdődött az 5000 m3-es víztároló medence belső szigetelésének felújítása
Debrecen város ivóvíz ellátásában súlyponti szerepet tölt be a Benczúr Gy. utcai II. sz. Vízműtelep. A rétegvízből előállított ivóvíz 5
teljes hír