Hírek

Hírek szűrése
Debrecen, Leiningen u. - Alma utca kereszteződésében hibaelhárítást végeznek
Tisztelt Fogyasztóink!A Debreceni Vízmű Zrt. Vízhálózati Üzemvezetősége Debrecen, Leiningen u. - Alma utca kereszteződésében hibaelhárítást végez, mely burkolatbontással jár.
teljes hír
Értesítés! Szeptember végén október elején hibaelhárítást végeznek Debrecenben a Sólyom u. és a Halasi u. sarkán
A Debrecen, Sólyom u. - Halasi u. sarkán keletkezett ivóvíz gerincvezeték meghibásodás végleges hibaelhárítása és a burkolathelyreállítás előreláthatólag szeptember végén október elején valósulhat meg.A munkavégzés megkezdését nehezíti a talajvízszint magas állása, aminek következtében talajvízszint süllyesztést kell végezni a területen, ennek előkészületi munkálatai folyamatban vannak. A Sólyom u. a Vámospércsi út felől zsákutca marad. A Sólyom u. - Halasi u. kereszteződés lezárása a javítási és helyreállítási munkálatok befejezésééig tart. 
teljes hír
Tájékoztatás! A Víztorony utca és a Dienes János utca kereszteződésében hibaelhárítás zajlik április 20-tól
A Debreceni Vízmű Zrt. 2022. április 20-tól kezdődően, a Víztorony utca és a Dienes János utca kereszteződésében víznyelő bekötő vezeték hibaelhárítását végzi. A munkálatok idejére a Munkácsy Mihály utca felől az Ótemető utca irányába tartó forgalmi sáv lezárásra kerül.
teljes hír
Tájékoztatás! A Rakovszky Dániel utcán hibaelhárítás zajlik, a Árpád tértől - a Hajnal utca irányába haladó külső forgalmi sávot lezártuk
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. 02. 01.-én bejelentés érkezett a Debreceni Vízmű Zrt. hibafelvevő- és üzemviteli központjába, hogy a Rakovszky Dániel u. 49. szám előtt úttesten vízfolyást észleltek. A jelzett hiba feltárását és javítását 2022. 02. 02-án megkezdtük. A hibaelhárítás folyamán az Árpád tértől - a Hajnal utca irányába haladó külső forgalmi sávot lezártuk.
teljes hír
Tájékoztatás! A Kossuth u. - Burgundia u. sarkon csőtörés miatt a városközpontból kifelé haladó útvonal egy sávra szűkül
A Kossuth u. - Burgundia u. sarkon csőtörés hibaelhárítása miatt a városközpontból kifelé haladó útvonal egy sávra szűkül. Az arra haladó közlekedők türelmét és megértését kérjük a torlódás miatt.
teljes hír
Értesítés! Hibaelhárítás zajlik az Erzsébet u. 21-23. előtt
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Vízhálózati üzeme Debrecen, Erzsébet u. 21-23. szám előtt, a 4. számú főúton, a kezelésünkbe tartozó, NA 300-as azbeszt-cement vízgerinc vezetéken bekövetkezett csőtörés miatt, hibaelhárítást kezdünk a mai napon.
teljes hír
Debrecen-Józsán aknafedlap hibaelhárítását végezzük szeptember 9-től
Tájékoztatásul közöljük, hogy 2021. szeptember hó 09-től kezdődően, Debrecen-Józsán a Szentgyörgyfalvi út 4 sz. előtt, a 35. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán megsüllyedt aknafedlap hibaelhárítását végezzük.
teljes hír

A Debreceni Vízmű Zrt. november 23-tól, hétfőtől kezdődően Debrecenben a Rakovszky Dániel utca 41. szám előtt a 4-es főút átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz-bekötővezeték hibaelhárítását végzi.

Tájékoztatás! - Sávlezárás hibaelhárítás miatt
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2020. november 03-tól kezdődően Debrecenben a Rakovszky D. u. 41. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárítását végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Forgalmi sáv lezárása csőtörés miatt
Tisztelt Felhasználóink! 2020. november 09.-én, a Debrecen, Erzsébet u. - Miklós u kereszteződésében lévő úttesten erős vízfolyást jelentettek.  Emiatt a Petőfi tér felől a Külsővásártér irányába haladó belső forgalmi sávot, és a Szoboszlói út irányába a balra kanyarodó külső forgalmi sávot csőtörés, hibaelhárítás miatt munkatársaink felbontották, lezárták.
teljes hír