Hírek

Hírek szűrése
Fagyveszély elleni védelem - ügyfél tájékoztató
Mit tehetünk a fagykárok elkerülése érdekében? Olvassa el a legfontosabb -a víztelenítéshez- kapcsoló kérdésekre adott válaszainkat!
teljes hír
Felhívás fagy elleni védelemre
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint véget ér az enyhe időjárás, téli jellegűre fordul és várható tartósan 0 C° alatti hőmérséklet.
teljes hír

A Magyar Víziközmű Szövetség szeretné felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy – az előrejelzések szerint a hét végén – megérkezik a hideg idő, emiatt pedig szükséges a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítése.

Fagyveszély!
A hideg veszélyezteti a vízmérők és vízcsövek épségét! védekezzünk a fagyok okozta kár ellen még a nagy hideg beállta előtt!
teljes hír
Mit tegyünk a vízvezetékek és vízmérők fagykárai megelőzéséért?
A hideg idő beköszöntévével célszerű időben megtennünk azokat az óvintézkedéseket, amellyel elkerülhetők a vezetékek és szerelvényei, valamint a vízmérő meghibásodásai, és az ebből eredő károk és felesleges költségek.
teljes hír
Fagyveszély!
A hideg veszélyezteti a vízmérők és a vízcsövek épségét! Védekezzünk a fagyok okozta kár ellen még a nagy hideg beállta előtt!
teljes hír