Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztató! Munkálat a hajdúbagosi vízműtelep elektromos hálózaton
Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hajdúbagos vízműtelepen elektromos hálózaton munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2023. január 31. (kedd) 09:00-12:00 óra között A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány lesz. 
teljes hír
Tájékoztató! Pocsaj és Esztár településeken felújításra kerül a III. számú ivóvíztermelő mélyfúrású kút
Tájékoztatjuk Pocsaj és Esztár települések lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a települések önkormányzatának beruházásában a III. számú ivóvíztermelő mélyfúrású kút felújításra kerül. A munkálatok alatt - amely előreláthatóan 14 napot vesz igénybe, a Debreceni Vízmű Zrt. a II. és IV. számú kúttal biztosítja a vízellátást. Az érintett időszak várhatóan: 2023. január 30. (hétfő) – február 12-ig (vasárnap) tart. 
teljes hír
Értesítés! December 20-án vízhiány várható Debrecen, Honvéd utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. december 20-án (kedden) előreláthatólag: 10:00 órától-11:00 óráig ivóvíz-bekötővezeték felbővítése miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel: Debrecen, Honvéd utcán a Csemete utcától - Mester utcáig
teljes hír
Tájékoztatás! Hálózatmosatási munkálatok Nyírlugos településen 2022. november 23-tól december 9-ig!
Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos településen hálózatmosatási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. november 23-tól (szerda) - december 9-ig (péntek), munkanapokon 09:00-15:00 óra között 
teljes hír
Bedő településen nyomásingadozás és vízhiány várható
Tájékoztatjuk Bedő település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Bedő vízműtelepen elektromos hálózaton munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2022. november 17-én (csütörtök) 08.00-13.00 óra között a munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és vízhiány várható. Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!
teljes hír
Értesítés! Hajdúszoboszló, Arany János utcán vízhiány várható november 15-én
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt felhasználóit, hogy ivóvízbekötés miatt előre láthatólag 2022. november 15-én 9:00–11:00 óráig Hajdúszoboszló, Arany János utcán, a Bányász utcától a Luther utcáig, a vízszolgáltatás szünetel. 
teljes hír
Tájékoztatás! Biharkeresztes településen 2022. november 22. és december 2. között ivóvízhálózat öblítést végzünk
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja Biharkeresztes település lakosságát, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2022. november 14-től december 2-ig munkanapokon 08:00-14:00 óra közötti időszakban a városi ivóvízhálózat öblítését végzi. Az öblítési folyamat a településen, esetenként nyomáscsökkenést, átmeneti vízhiányt, vízzavarosságot eredményezhet. Kérjük Tisztelt Felhasználókat, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek.
teljes hír
Értesítés! Nagykereki településen vízhiány várható november 11-én
Tájékoztatjuk NAGYKEREKI település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai NAGYKEREKI vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022. november 11. (PÉNTEK) 9:00-tól 14:00 -ig. A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
Értesítés! Kismarja településen vízhiány várható november 10-én
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022. november 10. (CSÜTÖRTÖK) 9:00-tól 14:00-ig A munkavégzés során vízhiány várható. 
teljes hír
Értesítés! November 8-án vízhiány várható a Kisfaludy u. és Jánosi u. teljes hosszában
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. november 08-án (kedden) előreláthatólag: 08:00 órától - 14:00 óráig vízvezetéki csomópont átépítés miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel: Debrecen, Kisfaludy u. és Jánosi utca teljes hosszában
teljes hír