Hírek

Hírek szűrése

Tisztújító Közgyűlés a Magyar Víziközmű Szövetségnél. A Közgyűlésen megválasztásra került a régi – új Elnök, valamint az új 7 tagú Elnökség, a Felügyelő Bizottság, az Etikai Bizottság és az Üzemeltetői Jelölői Bizottság tagjai.

Tájékoztatás! Sáránd településén vízhiány várható október 14-én
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Sárándi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. október 14-én (csütörtök) 8.00-16.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány előfordulhat.
teljes hír
Értesítés! Vízhiány várható a Görgény, Torockó, Kunhalom utcákban október 7-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. október 07-én (csütörtök) előreláthatólag 08.30 órától-14.00 óráig vízvezeték csomópont rákötés miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel: Debrecen, Görgény utca, Torockó u., Kunhalom utcáig.
teljes hír
Kitüntetés! Olajos István ,,Elismerő Oklevél" kitüntetésben részesült
A Vízközművek Napja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. víztermelési üzemvezetője, Olajos István, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült.
teljes hír
Tájékoztatás! Vízhiány várható a Darabos utcán és a Kálvin téren október 7-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. október 07-én (csütörtök) előreláthatólag: 09.00 órától-11.00 óráig vízvezeték csomópont rákötés miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel: Debrecen, Darabos u. 9-11. számig és a Kálvin tér 14-16. számig.
teljes hír
Megkezdődött a munka hétfőn az Erzsébet utca azon szakaszán, ahol korábban meghibásodott egy csővezeték. A hiba elhárítása után kiderült, hogy egy hosszabb, elöregedett vezetékszakaszt is indokolt kicserélni. A teljes helyreállítás várhatóan egy hónapig tart majd.
Értesítés! Vízhiány várható október 10-én a Vadaskert, Róka és Vidra utcákban
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. október 04-én (hétfő) előreláthatólag: 10.00 órától-15.00 óráig vízvezeték csomópont kialakítás miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel: Debrecen, Vadaskert u., Róka u. Vidra u. szolgáltatási területén.
teljes hír
Tájékoztatás! Forgalmi rend változás az Erzsébet utcán
Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debrecen Erzsébet utca 23 szám előtt található forgalmi csomópontban forgalmi rend változás lép életbe a mai napon 2021.09.23.-án 13:00-tól, így a csomópontban a balra kanyarodó Salétrom utca irányába haladósáv ideiglenesen megszűnik.
teljes hír
Elkezdődött a hibafeltárás az Erzsébet utcán, amelyet csőtörés következtében kell elvégezni. Kedden bejelentés érkezett a Vízműhöz, miszerint az érintett szakaszon a burkolaton keresztül szivárog a víz. A munkálatok miatt jelenleg forgalomkorlátozás van érvényben.
Értesítés! Vízhiány várható a Kunhalom utcában szeptember 24-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. szeptember 24-én (pénteken) előreláthatólag: 08.30 órától-14.00 óráig víz gerincvezeték rekonstrukció miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Kunhalom u. 1. - 23. számigés a Kunhalom u. 2. – 18. számig.
teljes hír