Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! A Sólyom utcán és a Kaszás utcán vízhiány várható január 19-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. január 19-én (szerdán) előreláthatólag: 08.00 órától-14.00 óráig csomópont átépítés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a  Sólyom utcán (Halasi utcától - Hold utcáig) és a Kaszás u. teljes hosszában.
teljes hír
Búcsúzás egykori kollegánktól, Dominyák Csabától
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Dominyák Csaba Antal életének 62. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Munkatársunk 2007 óta dolgozott a Debreceni Vízmű Zrt-nél vízmérő leolvasóként. 
teljes hír
Tájékoztató! Hosszúpályi településén vízhiány várható január 17-én
Tájékoztatjuk Hosszúpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hosszúpályi vízműtelepen gépészeti felújítási munkálatokat végez, ami miatt nyomáscsökkenés és esetlegesen teljes vízhiány várható 2022. január 17-én (hétfő) 10.00-16.00 óra között.
teljes hír
Szoboszló, Újfalu és Földes vízellátása is a Debreceni Vízműhöz került. Gorján Ferenc elmondta: Hajdúszoboszlón, Berettyóújfaluban és Földesen vették át a vízellátással, a szennyvíz elvezetésével és tisztításával járó feladatokat. Ezzel Debrecen mellett immár további 42 település több mint 340 ezer felhasználójának szolgáltat a Debreceni Vízmű Zrt.
Megjelent a Vízmű Panoráma legújabb száma; benne: Portré - Gorján Ferenccel
Megjelent a Vízmű Panoráma legújabb száma, melyben a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója, Gorján Ferenc adott interjút.
teljes hír
Tájékoztatás! Vámospércs településén január 11-én vízhiány várható
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen felújítási munkálatokat végez, ami miatt nyomáscsökkenés és esetlegesen teljes vízhiány várható 2022. január 11-én (kedd) 8.00-16.00 óra között.
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván!
A Debreceni Vízmű Zrt
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván!
teljes hír
Ünnepi nyitva tartás!
Tekintse meg debreceni és vidéki információs irodáink nyitva tartását!
teljes hír
Tájékoztatás! Szentpéterszeg településén december 21-én vízhiány várható
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen elektromos hálózat javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. december 21-én (kedd) 09.00-13.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír