Hírek

Hírek szűrése
Képeslapon a Nagyerdei Víztorony
Valaha képeslapon is szerepelt a Nagyerdei víztorony, amely 1913-ban megépítését követően egy új látványossága lett a városnak.
teljes hír
Tájékoztató víziközmű-szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb díjakról
Tájékozatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy megjelent a Debreceni Vízmű Zrt. új díjjegyzéke, amely 2014.04.09-től hatályos (http://www.debreceni-vizmu
teljes hír
Tájékoztató a talajterhelési díjról
Tisztelt Felhasználóink
teljes hír
Felhívás!
Felhívás a Debreceni Vízmű Zrt. fogyasztóihoz.
teljes hír
Nem kell félni, nagyon jó minőségű a debreceni csapvíz
Kevés csapvizet isznak a debreceniek, pedig a vezetékes víz van olyan jó, és még olcsóbb is mint a bolti – így látja a Vízmű vezetője.
teljes hír
Rezsicsökkentés
A kutatás során mértük, hogy érzékelték-e, s ha igen, mennyire érzékelték a felhasználók a szolgáltatási díj csökkenését a rezsicsökkentés utáni első számla kézbevételekor.
teljes hír
Házi ivóvízkezelő kisberendezések
Azon fogyasztók számára, akik házi utótisztító berendezést üzemeltetnek vagy tervezik a beépítésüket, az alábbi linkeken elérhető publikációkat és tájékoztatót ajánljuk figyelmébe
teljes hír
Nézőpont: Vizünk, vizünk, ez a mi vizünk!
Még hogy a mi ivóvizünkre pályázik a világ?! Vagy legalábbis néhány nép és vallási közösség emiatt akarja elfoglalni Magyarországot!? No, nem úgy istenigazából, fegyverrel lerohanni – persze, hallottam már ilyen elméletet is –, hanem csak lassan, fokozatosan, betelepülve, így sokasodva, meg úgy is, hogy az ideköltözőknek egyébként is sok gyermekük van, lesz. Aztán, ha egyszer már kellő számban lesznek itt, akkor annyi Magyarországnak. Kovács Zsolt írása.
teljes hír
Folyásirányban a tisztuló vízzel
Olasz kavicsrétegeken átszűrve, az ország egyik legmodernebb tisztítóberendezésén keresztül jut el az ivóvíz a székelyudvarhelyi otthonokba. A város egyik legkiemeltebb biztonságú létesítményének számító vízmű vezérlőjében lényegében még az is látják, mikor zuhanyzunk. A víz világnapja alkalmából az udvarhelyi vízműnél jártunk.
teljes hír
Üzemlátogatás a Benczúr Gyula utcán
Óvodások látogatták meg a Víztermelő üzemet a természeti értékek, különösen az ivóvíz megismerésének jegyében.
teljes hír