Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Vízhiány várható február 28. és március 1. között a Kisbánya utcában
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 28-án és március 1-jén előreláthatólag: 09.00 órától-15.00 óráig csomópont átépítés, vezeték csere miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Kisbánya u. teljes hosszában.
teljes hír
A Debreceni Vízmű a HBMFÜ állásbörzéjén képviseltette magát Berettyóújfaluban
A Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (HBMFÜ) a gazdaság- és foglalkoztatás fejlesztési paktum részeként négy állásbörzét szervez. Hajdúsámson után Berettyóújfalu volt a második állomás, ahol több mint harminc kiállítónál, helyi és megyei cégeknél tájékozódhattak a munkakeresők.
teljes hír
Tájékoztató! Felsőjózsán vízhiány várható február 21-én
Tájékoztatjuk Felsőjózsa lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Felsőjózsa nyomásfokozóinál elektromos hálózat javítási munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. február 21-én (hétfő) 08.00-14.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány várható.
teljes hír
Nyírlugosi információs iroda nyitva tartása szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Nyírlugosi információs irodánk nyitva tartása átmenetileg szünetel.
teljes hír
Tájékoztató! A Kút utca Damjanich utcától – Nagysándor József utcáig eső szakaszán vízhiány várható február 18-án
Tisztelt Fogyasztóink! Értesítjük Önöket, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. szakemberei a Kút utcán  ivóvíz bekötővezeték építés munkálatait végzik, ezért a Kút utca 36-80 és a 19-29. szám között, (Damjanich utcától – Nagysándor József utcáig eső szakaszán) 2022. 02.18-án,  (péntek) 9 órától - 13 óráig,  a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír
Értesítés! Vízhiány várható február 16-án a Cívis utcában és a Borbíró téren
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 16-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától-15.00 óráig csomópont átépítés, vezeték csere miatt a hideg- és melegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Cívis u. 3. számtól - 11. számig és a Borbíró tér 5., 6., 8. szám alatt.
teljes hír
Értesítés! A Fényes Udvarban és a Boka Károly utcában vízhiány várható február 15-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 15-én (kedden) előreláthatólag: 08.30 órától-13.00 óráig csomópont átépítés, bekötővezeték csere miatt a hideg- és melegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecen, Fényes udvar 9. számtól - 18. számig és a Boka Károly u. 3. számtól - 11. számig.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye a csapvíz minőségéről hazánkban
Budapest, 2022.02.07. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagál a sajtóban megjelent csapvízzel kapcsolatos felháborító hírekre: ezúton szeretnénk megnyugtatni Magyarország lakosságát és a sajót munkatársait is, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható.
teljes hír
Tájékoztató! Február 10-én vízhiány várható a Borzán Gáspár utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 10-én (csütörtökön) előreláthatólag: 09.00 órától-14.00 óráig csomópont átépítés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben a Borzán Gáspár utcán (Diószegi út körforgalomtól – Szél utcáig eső szakaszán).
teljes hír
Értesítés! Február 10-én vízhiány várható a Cserepes utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 10-én (csütörtökön) előreláthatólag: 09.00 órától -14.00 óráig csomópont átépítés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a Cserepes utcán (Mester utcától – Jókai utca szakaszán).
teljes hír