Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2022. április 19. és május 27. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi. A tisztításra a csőfalakra a vízből lerakódott vas- és mangán eltávolítása miatt van szükség. A tisztítással érintett körzetekben esetenként nyomáscsökkenés, átmeneti vízhiány léphet fel, vízzavarosság is előfordulhat.
teljes hír
Értesítés! Az Egyetem sugárút páratlan oldalában, a Nagy Lajos Király tértől a Füredi útig vízhiány várható április 20-22. között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. április 20-án, 21-én és 22-én (Szerda, Csütörtök, Péntek) előreláthatólag 08.30 órától-14.30 óráig az Egyetem sgt. ívóvíz csomópont átépítések miatt a vízszolgáltatás szünetel az Egyetem sgt. páratlan oldalban a Nagy Lajos Király tértől a Füredi útig.
teljes hír
Értesítés! Az Egyetem sugárúton vízhiány várható a Nagy Lajos Király tértől a Füredi útig április 14-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. április 14-én (csütörtök) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig az Egyetem sgt. ívóvíz csomópont átépítések miatt a vízszolgáltatás szünetel az Egyetem sgt. páratlan oldalban a Nagy Lajos Király tértől a Füredi útig.
teljes hír
Értesítés! A Nagyerdei körúton és a Besze János utcától a Simonyi útig vízhiány várható április 8-án
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. április 08-án (pénteken) előreláthatólag 08:30 órától-14:00 óráig csomópont átépítés miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Nagyerdei krt. 28. számtól – 54. számig, illetve a Besze János utcától a Simonyi útig.
teljes hír
Újabb látogatók a Debreceni Vízmű Zrt. Víztermelő Üzemében
A mai nap sem telt eseménytelenül; ezúttal a Debreceni Bocskai István Általános Iskola 4. b. osztályos tanulói követték a víz útját a Víztermelő Üzemben.
teljes hír
Búcsúzás egykori kollegánktól, Kass Zsolttól
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Kass Zsolt, életének 66. évében elhunyt.
teljes hír
Értesítés! Az Iparkamara utcában és a Holló János utcától az Erzsébet utcáig vízhiány várható április 1-jén
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. április 01-én (pénteken) előreláthatólag: 08:30 órától-14:30 óráig Csomópont átépítés miatt a hidegvíz szolgáltatás szünetel Debrecenben, az Iparkamara utca teljes hosszában és a Petőfi tér páros oldalában, a Holló János utcától az Erzsébet utcáig.
teljes hír
Elismerések a Víz Világnapja alkalmából
Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője, Dr. Szabóné Dr. Török Anna a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott  „Víziközmű Ágazatért Érdemérem”  elismerésben részesült.
teljes hír

Egy csepp a klímaváltozásért - A KEHOP-2.1.7 konstrukciójú szemléletformáló konzorciumi projektekben a Magyar Víziközmű Szövetség munkatársai elkészítették azokat az ismeretterjesztő kampányfilmeket, amelyeket kedves követőink e felületen is megtekinthetnek.

Értesítés! A Nagy Lajos király tér körzetében vízhiány várható március 29-30. között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. március 29-30. (kedd-szerda) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig Nagy Lajos király téri ivóvíz csomópont átépítések miatt a vízszolgáltatás szünetel az: Egyetem sgt. páratlan oldalban a Füredi u-tól az Egyetem térig és az Egyetem sgt. páros oldalban a Csekő cukrászdától az Egyetem térig.
teljes hír