Hírek

Hírek szűrése
Közlemény
A Debreceni Vízmű Zrt. közleménye, melyben a lakosság figyelmét az aktuális javítási munkálatokra hívja fel:
teljes hír
Csapvíz vagy ásványvíz: mi van a palackban, megéri fizetni érte?
Magyarországon nyugodtan lehet csapvizet inni, mivel ugyanolyan jó, mint az ásványvíz, mégis vannak különbségek. Hogy készül az ivóvíz és mitől ásványvíz az ásványvíz? Hogyan kell palackozni és miért kerül jóval többe, mint a csapvíz?
teljes hír
Figyeljünk oda az ivóvízre és az ivóvízhálózat vezetékeire is!
Nyáron is figyeljünk oda a ivóvízvezetékeinkre, mert nem csak télen történhet csőtörés, szivárgás.
teljes hír
Egyre több eszközön használható a Debreceni Vízmű weboldala
A közelmúltban lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően már mobil eszközökön is elérhető a Debreceni Vízmű weboldala, és a különböző szolgáltatások is hiánytalanul használhatók mobil készülékekről.
teljes hír
Jön az egységes víziközmű-kataszter
2015 elejére elkészül az egységes, a nap bármely szakában rendelkezésre álló víziközmű-kataszter. A programra 10 milliárd forintot fordítanak.
teljes hír
Ideje az áramzabáló bojlereket lecserélni
Ma már többféleképpen állíthatjuk elő az otthonunkban szükséges meleg vizet. A legtöbb háztartásban még mindig bojlerrel melegítik fel a fürdéshez és a mosogatáshoz szükséges vizet, ám léteznek ennél jóval környezetbarátabb és energiatakarékosabb megoldások is.
teljes hír
Kicseréli a régi vízvezetéket Alsó-Józsán a Vízmű (videó)
Hamarosan a végéhez ér a Debreceni Vízmű idei legnagyobb beruházása. 55 millió forintból 1100 méter vezetéket cserélnek ki Alsó Józsán.
teljes hír
Nagy munkában a Vízmű, sokáig kell még kerülniük az autósoknak
Felújítják a szennyvízcsatorna-hálózatot, ezért nyár végéig le lesz zárva a Monostorpályi út és a Vécsey utca kereszteződése.
teljes hír
Megkezdődött a csatorna felújítási munka a Monostorpályi út – Vécsey u. kereszteződésében
Mint arról a korábbi hírünkben már beszámoltunk, a szennyvízcsatorna egy szakaszának a tönkremenetele miatt szükségessé vált a csomópontban a csatorna felújítása.
teljes hír
Vízmérőcserék a nyírségi üzemegységnél
Tisztelt Felhasználók! Nyírlugos, Nyírmihálydi, Nyírgelse településeken a jogszabályi előírásoknak megfelelően az év során lejáró hitelesítésű bekötési vízmérők cseréjét végezzük.
teljes hír