Hírek

Hírek szűrése
Munkatársat keresünk
Társadalombiztosítási és bérelőadó munkakörben keres munkatársat a Debreceni Vízmű Zrt., január 31-i jelentkezési határidővel.
teljes hír
Mennyi vizet iszunk új év napján? Lehet-e előre tervezni?
A vízművek által termelt ivóvíz mennyiségi adatainak elemzése fontos, hiszen a napi és éves víztermelési adatok tájékoztatnak a várható vízigényekről és a vízfogyaszt&aacu
teljes hír
46 víziközmű társaság szolgáltathat az országban
Eddig összesen 46 víziközmű társaság kapta meg az engedélyt, hogy a jövőben szolgáltatást nyújtson hazánkban. A víziközmű szolgáltatásról szóló törvény megszületése előtt közel 400 szolgáltató működött Magyarországon. Ez átláthatatlan viszonyokat eredményezett a szektorban. Az engedélyt kapott 46 szolgáltató működését a Hivatal folyamatosan ellenőrizni fogja az ellátásbiztonság érdekében.
teljes hír
Juhász Katalin: Víz és Higiénia
"A tisztálkodás legfontosabb eszköze, közege a víz, amely az élet egyik nélkülözhetetlen feltétele, ugyanakkor a veszély, a pusztulás megtestesítője
teljes hír
Debrecen város 2013. évi ivóvíz vizsgálati eredményei
A Debreceni Vízmű Zrt. a viziközmű szolgáltatás során nemcsak a mennyiségi igények kielégítésére törekszik, hanem nagy figyelmet fordít az ivóvíz minőségére is. A minőségbiztosítás garanciáját a cég Központi Laboratóriuma adja. A több mint 200 ezer lakosú Debrecen ivóvíz tisztításával, ivóvíz szolgáltatásával, szennyvízelvezetésével és szennyvíztisztításával összefüggő laboratóriumi vizsgálatokat, négy munkacsoportban, 19 fős magasan képzett alkalmazottal végezzük.
teljes hír
Üzembe helyeztük az UV fertőtlenítő berendezést az I. sz. Vízműtelepen
Debrecen város nyugati felének ellátását biztosító I. sz. Vízműtelepen telepítésre került az UV fertőtlenítő berendezés.
teljes hír
Felhasználói tájékoztató szennyvíz bekötő-nyomóvezetéken lévő házi átemelőről
Tisztelt Felhasználók
teljes hír
Ötven éves a debreceni ufó
Sokan csak ufónak nevezik a Dobozi-lakótelepi víztornyot, mivel tizenkét lába van, azok pedig egy 30 méter átmérőjű tányért tartanak. A 44 méter magas betongigász éppen 50 éve készült el, izgalmaktól sem mentes beüzemelés eredményeként.
teljes hír
A számok tanúsítják: kedvelt termék a csapvíz
A debreceniek víz- és környezettudatosak, a közmű-szolgáltatások közül az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást tartják a legfontosabbnak. Az ivóvíz, a Debreceni Vízmű Zrt. terméke széleskörűen elfogadott és kedvelt, a cég megbízható szolgáltatóként él a felhasználók tudatában. A kétirányú kapcsolat cég és felhasználó között még élénkíthető.
teljes hír
December 23-tól zárva tart ügyfélszolgálatunk
A Debreceni Vízmű Zrt. Ügyfélszolgálata 2013.12.23-tól 2013.12.31-ig zárva tart!
teljes hír