Hírek

Hírek szűrése
Előreláthatólag július közepéig a víznyomás minimálisan csökkenhet, illetve a víz elszíneződhet vagy zavarossá válhat. A kivitelezés után energiatakarékos, üzembiztos rendszer fogja segíteni a város vízellátását.
2019. május havi víztermelés
A szokásostól hűvösebb, és csapadékosabb májusi időjárás hatása a város vízfogyasztásán is meglátszik. A tavalyi évhez viszonyítva 97.216 m3-rel kevesebb víz fogyott májusban.
teljes hír
Felhívás! - Folytatódnak a beruházási munkák Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. június 6-án (csütörtök) 09.00-15.00 óra között a Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs, Mester utcán a Vízmű telep előtti csomópont munkálatait és a mosató hely kialakítását végzi el.
teljes hír
Közlemény! - Nagyszabású beruházási munkálatok
2019. június 2-án vasárnap a késő esti órákban a Debreceni Vízmű Zrt. előre tervezett nagyszabású beruházási munkálatokba kezd, melynek során felújítják az I. vízmű telepi elektromos főelosztó berendezést.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz szolgáltatás szünetel
2019. május 26.-án (vasárnap) reggel 8 órától, előre láthatóan délután 17 óráig, az útépítés munkáihoz kapcsolódó ivóvízvezeték kiváltások miatt a Debrecen, Pallagi út – Nagyerdei körút csomóponttól az Egyetem téri körforgalomig terjedő szakaszon az ivóvíz szolgáltatás szünetel.
teljes hír
Lejárt hideg vizes mellékmérő csere
Tisztelt Felhasználóink! Értesítjük Önöket, hogy a lejárt hideg vizes mellékmérő cseréhez időpont egyeztetés a DEVÍZÉP KFT. +36 52 536 616 telefonszámán lehetséges.
teljes hír

Ányos József válaszolt a víz minőségét érintő aktuális kérdésekre (videó).

Ásványvizet vagy csapvizet igyunk inkább?

Felhívás! - Ismeretlen személyek önmagukat a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársainak adják ki
Tisztelt Fogyasztóink! Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen személyek - önmagukat a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársainak kiadva - úgy keresnek fel háztartásokat, hogy az ivóvíz minőségét akarják vizsgálni.
teljes hír
Mit kell tudni a vezetékes ivóvíz ólomtartalmáról
Az elmúlt napokban nagy sajtónyilvánosságot kapott annak a kutatásnak a publikációja melyet a Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentett meg a magyarországi vezetékes víz ólomtartalmáról.
teljes hír