Szavazzon a Debreceni Vízmű weboldalára!

A Debreceni Vízmű Zrt. weboldala is részt vesz "Az Év Honlapja 2013" versenyen, ahol évről-évre kiválasztják a legjobb, legprofibb, legszínvonalasabb weboldalakat.

A nívós szakmai megmérettetésen többszáz weblap küzd a szakma és a közönség kegyeiért, hiszen a zsűri pontszámai mellett a látogatók szavazatai is helyezéseket érnek. A verseny nem csak abszolút kategóriában, hanem számtalan alkategóriában is zajlik, ahol az ugyanolyan felépítésű, azonos profillal és célközönséggel rendelkező weboldalakat egymással hasonlítják össze.

A Debreceni Vízmű honlapja a többszáz résztvevős abszolút és közönség kategóriában is indult, valamint "Szolgáltatás" alkategóriában is versenyez, ahol összesen 40 konkurenssel méreti meg magát.

Ha rendszeresen látogatja a Debreceni Vízmű weboldalát, és szívesen használja online felületeinket akkor szavazzon rá az alábbi linken a "Szavazok!" megnyomása után egy facebook alkalmazás segítségével.

Ezen a linken szavazhat:  http://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/187/debreceni-vízmű-zrt-vállalati-portál

Köszönjük!