Munkálatokat végzünk Hajdúszovát településen

Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen kút, nyersvízvezeték, víztározó medence, és egyéb technológiai egységek mosatását, fertőtlenítését, végzi előreláthatóan

2017. április10-től -2017. április 20-ig.

A beavatkozások a vízminőség javítása miatt, illetve a hatósági előírások teljesítése céljából váltak szükségessé.

A jelenlegi technológia kialakítása, adottságai miatt a vízellátást a fenti időszakra vonatkozóan csak a 2. sz. kút nyersvizéből tudjuk biztosítani, melynek vize minden paraméterében ivóvíz minőségű, egyedül a vastartalom kifogásolható. A munkavégzés során átmeneti néhány perces vízhiány, kisebb nyomásingadozás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra. 

A vízmű telep sikeres fertőtlenítését követően szakembereink az elosztó hálózat mosatását is el fogják végezni.

Amennyiben a karbantartási munkák során bármilyen vízszolgáltatási hibát észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál.

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.