Kitüntették a Debreceni Vízmű Zrt. vezetőjét

Kvassay Jenő Emlékérmet és Víz Világnapi Emlékérmet vett át a Debreceni Vízmű Zrt. Ivóvíz ágazati főmérnöke.

A Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz ágazati főmérnöke Fodor Jenő a belügyminiszter által alapított és adományozott Kvassay Jenő Emlékérem elismerésben, valamint Víz Világnapi Emlékérem elismerésben részesült, melyet Dr. Felkai László közigazgatási államtitkár, valamint Kurdi Viktor a MAVÍZ elnöke adott át.

Az Emlékérmeket a Víz Világnapja alkalmából 2016. 03. 22-én a Belügyminisztérium ünnepségén, valamint a MAVÍZ által rendezett Víz Világnapi ünnepségen  vette át.

A képen: Kurdi Viktor MAVIZ elnöke, Fodor Jenő kitüntetett és Nagy Edit MAVIZ főtitkár

A kitüntetést a vízi-közmű szolgáltatás szakterületen végzett több évtizedes, magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkavégzésért kapta az ivóvíz ágazati főmérnök.

Szakmai tevékenysége során a vízi-közmű működtetés, üzemeltetés az ivóvízhálózat és víztermelés, - elosztás, szolgáltatási tevékenység üzemeltetése, karbantartása, az üzemek, telephelyek folyamatos biztonságos működésének biztosításának megszervezése, irányítása, és ellátása kerültek előtérbe, a mindenkori hatályos törvények, rendeletek, a belső és tulajdonosi utasítások betartása mellett.

Munkavégzésére a szakmai alaposság, kreativitás a jellemző. Vélemény nyilvánítását a határozottság és az őszinteség jellemzi.

A két emlékérem visszaigazolása annak a tevékenységnek, amit az ivóvíz ágazati főmérnök a vízi-közmű ágazat működtetése, üzemeltetése keretében végzett, és így jelentős mértékben hozzájárult a Debreceni Vízmű Zrt. elért eredményeihez.

A kitüntetésekhez Társaságunk munkavállalói nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!